Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu a cerut un salariu uriaş pentru a reveni în Grecia: „Nimeni nu oferă atâţia bani!”

Răzvan Lucescu a cerut un salariu uriaş pentru a reveni în Grecia: „Nimeni nu oferă atâţia bani!”
Comentarii

Răzvan Lucescu (52 de ani) a avut pretenţii mari pentru a reveni în campionatul din Grecia.

Răzvan Lucescu a cerut un salariu uriaş pentru a reveni în Grecia

Tehnicianul român a cerut 1,3 milioane de euro! Suma a fost dezvăluită chiar de Dimitris Melissanidis, patronul lui AEK Atena, care a dezvălui tot episodul.

Conform celor spuse de patronul lui AEK Atena, el ar fi fost dispus să îi ofere suma, însă Lucescu îşi doreşte o nouă aventură într-un nou campionat!

„Am vorbit cu Lucescu. Îl apreciez ca antrenor, chiar sunt fanul lui. Numai că se duce în alt campionat. Nu e nicio problemă", a declarat Melissanidis, susţinând că mesajele agresive ale ultraşilor lui AEK împotriva lui Răzvan nu l-au influenţat: „Reacţiile sunt pentru idioţi. Doar idioţii ar lua decizii în funcţie de reacţiile fanilor. Eu nu conduc aşa" a declarat patronul pentru Sportime şi enwsi.gr.

Pentru noi, nu ar fi fost o problemă salariul"

A mai făcut o precizare legată de Lucescu: „Vrea 1,3 milioane de euro. Nimeni nu oferă atâţia bani în altă parte în Grecia. Pentru noi, nu ar fi fost o problemă salariul". Melissanidis a adăugat: „Grija mea e alta. Putem plăti o asemenea sumă, însă dacă nu iese bine?".

  • 9 trofeea cucerit Răzvan Lucescu în cariera de antrenor: două cu Rapid, unu cu El-Jaish, 3 cu PAOK şi 3 cu Al-Hilal

Răzvan Lucescu este liber de contract după ce s-a despărţit de Al-Hilal.

Alături de fosta echipă, românul a cucerit Liga Campionilor Asiei şi titlul, iar recent, în presă au apărut speculaţii conform cărora ar fi fost aproape de a o prelua pe Parma, echipă care este, matematic, retrogradată în Serie B.

Până în acest moment, Răzvan Lucescu a antrenat echipe precum: Rapid, FC Braşov, naţionala României, El Jaish (Qatar), Petrolul, Skoda Xanthi, PAOK Salonic (Grecia) şi Al Hilal (Arabia Saudită). Alături de PAOK a câştigat titlul şi două Cupe ale Greciei.  

Afla mai multe despre: razvan lucescuaek atena 

viewscnt
Articole similare