Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu a izbucnit după remiza din Cupa Greciei! ”Tot ce a făcut AEK a fost să tragă de timp şi să rupă jocul cu faulturi!”

Răzvan Lucescu a izbucnit după remiza din Cupa Greciei! ”Tot ce a făcut AEK a fost să tragă de timp şi să rupă jocul cu faulturi!”

Stranieri

Comentarii

Răzvan Lucescu s-a enervat după remiza din Cupa Greciei, scor 0-0, cu AEK Atena.

PAOK a remizat cu AEK, scor 0-0, în sferturile Cupei Greciei, iar acest rezultat l-a dezamăgit pe antrenorul Răzvan Lucescu. La finalul meciului, care a avut loc la Salonic, antrenorul român s-a supărat pe adversari, dar este sigur că echipa lui se va impune în retur. 

”Tot ce a făcut AEK a fost să tragă de timp şi să rupă jocul cu faulturi!”

”Nu mă aşteptam la o asemenea abordare din partea lui AEK. Am fost surprins. O mentalitate de echipă mică. Nu am văzut nicio diferenţă între AEK şi formaţiile mai slab clasate, formaţii mici, care vin aici şi joacă defensiv. Tot ce a făcut AEK a fost să tragă de timp şi să rupă jocul cu faulturi.

Presiunea este pe adversari, chiar dacă vor fi acasă. Dacă înscriem un gol, noi ne vom califica”, a spus Răzvan Lucescu la finalul derby-ului cu AEK din Cupa Greciei.

Dacă PAOK va trece de AEK, echipa lui Răzvan Lucescu va avea o misiune grea în semifinalele Cupei Greciei. Echipa unde antrenează românul poate da piept cu Olympiakos, chiar dacă campioana Greciei a pierdut în manşa tur, scor 1-2, cu Panaitolikos.

Afla mai multe despre: răzvan lucescu-paok-grecia 

viewscnt
Articole similare