Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu a jucat cu PAOK în Conference League, dar i-a stat gândul tot la tatăl său în Ucraina: "Sunt îngrijorat"

Răzvan Lucescu a jucat cu PAOK în Conference League, dar i-a stat gândul tot la tatăl său în Ucraina: "Sunt îngrijorat"
Comentarii

PAOK Salonic, echipa antrenată de către Răzvan Lucescu, s-a calificat în optimile de finală ale Europa Conference League, după victoria la loviturile de departajare cu Midtjylland. PAOK a pierdut manşa tur cu 1-0, în Danemarca. La Salonic, după 90 şi 120 de minute, scorul a fost 2-1.

Răzvan Lucescu a jucat cu PAOK în Conference League, dar i-a stat gândul tot la tatăl său în Ucraina: "Sunt îngrijorat"

Răzvan Lucescu s-a calificat în optimile de finală ale Europa Conference League, iar la finalul partidei a avut un mesaj pentru tatăl său, Mircea Lucescu, care se află în Ucraina, unde a izbucnit un război.

Mircea Lucescu spune că va rămâne, pentru moment, în Ucraina, în ciuda atacului cu rachete al Rusiei de ieri.

Lucescu este şi acum la Koncha-Zaspa, centrul de pregătire al clubului, după ce echipa s-a întors luni seară în Capitală din Antalya, unde a fost într-un cantonament prelungit. 

"În primul rând, vreau să-i mulţumesc domnului Ivan Savvidis şi să-i dedic această victorie. Ştiu cât de mult şi-a dorit să ne calificăm. Este departe de echipă şi suferă mult din cauza acestui fapt.

Ne-am calificat meritat, este o noapte frumoasă. Chiar dacă am avut emoţii mult timp, suntem fericiţi că ne-am calificat. Acest meci ne dă încredere şi experienţă. Suntem conştienţi că urmează alt meci, duminică, şi trebuie să ne pregătim pentru el.

Sunt mândru că participăm în trei competiţii şi luptăm la fiecare trei zile. Ne îmbunătăţim mentalitatea, facem paşi pentru a avea o mentalitate de învingători. Au fost două puncte-cheie pentru calificare: dorinţa şi devotamentul jucătorilor, apoi personalitatea pe care au avut-o pe loviturile de departajare. Pot să vă spun că mai aveam trei jucători care puteau să înscrie.

Celelalte gânduri merg către tatăl meu, care este la Kiev în acest moment. Normal că sunt îngrijorat în privinţa lui. Aş vrea să aflu că va fi într-o situaţie sigură. Sper ca după această victorie să se bucure pentru mine şi să depăşească mai uşor situaţia dificilă", a spus Răzvan Lucescu, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: răzvan lucescumircea lucescuucraina - rusia 

viewscnt
Articole similare