Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu a reacţionat după ce România a pierdut cu Georgia! "Un singur lucru avem de făcut!" Ce spune despre revenirea Rapidului în Liga 1

Răzvan Lucescu a reacţionat după ce România a pierdut cu Georgia! "Un singur lucru avem de făcut!" Ce spune despre revenirea Rapidului în Liga 1
Comentarii

România a pierdut pentru prima dată în istorie, contra Georgiei, scor 1-2, într-un meci amical care s-a jucat la Ploieşti.

Răzvan Lucescu, noul antrenor de la PAOK, a vorbit despre ultima înfrângere a naţionalei lui Mirel Rădoi. El spune că acel meci nu contează, iar tot ce avem de făcut este să susţinem echipa naţională. 

"E un meci, amical, se întâmplă, şi eu, şi voi şi toată lumea trebuie să aibă încredere în echipa naţională şi să susţină echipa naţională. Contează mult meciul acesta? Decât ca rezultat şi după două zile se va uita. Nu afectează cu nimic sau nu ar aduce nimic extraordinar în eventuala luptă pentru calificare la CM. Doar încredere sau o altă dezamăgire, dar eu cred că în acest moment avem un singur lucru de făcut, să susţinem echipa naţională", a spus Răzvan Lucescu.

Fostul selecţioner a vorbit şi despre revenirea Rapidului în Liga 1 şi crede că fotbalul românesc avea nevoie e giuleşteni.

"În primul rând, campionatul va fi mai interesant pentru că a revenit Rapidul în prima ligă. Fotbalul românesc avea nevoie de Rapid. Sunt foarte mulţi rapidişti, va fi entuziasm, va fi o nouă emulaţie, va fi un alt spectacol, probabil va fi şi un alt stadion. Sunt importante şi aceste stadioane, pentru că până acum dacă te uitai la prima ligă erau meciuri pe stadioane care păreau de liga a patra", a spus antrenorul de la PAOK. 

Afla mai multe despre: răzvan lucescu 

viewscnt
Articole similare