Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu a ”transferat” un antrenor care a activat în Superligă, în sezonul trecut

Răzvan Lucescu a ”transferat” un antrenor care a activat în Superligă, în sezonul trecut

Fotbal

Comentarii

Răzvan Lucescu (54 de ani) a ales să rămână la PAOK Salonic, în ciuda zvonurilor care îl plasau la formaţii din Turcia sau Arabia Saudită, şi are planuri mari pentru noua stagiune.

Răzvan Lucescu a cooptat în lot, pe postul de ”secund”, un tehnician care în sezonul trecut a pregătit o formaţie de Superligă.

Nicolae Constantin a a semnat cu PAOK Salonic

Presa din Grecia anunţă că Nicolae Constantin, fost ”principal” al Petrolului, a ales să părăsească România şi să i se alăture lui Răzvan Lucescu, la PAOK Salonic.

De asemenea, tehnicianul român l-a mai adus în Grecia şi pe Cristian Fota, un ”mental coach” cu ştate vechi în sportul românesc, în special în handbal şi fotbal, dar şi pe italianul Gianpaolo Castorina.

Nicolae Constantin este antrenorul alături de care Petrolul a reuşit să revină pe prima scenă a fotbalului românesc, la finele sezonului 2021/2022.

A părăsit echipa în luna februarie a acestui an, nemulţumit de problemele financiare foarte mari de la club. În locul său, de pregătirea echipei s-a ocupat naşul său, Florin Pîrvu.

  • În cariera sa, Nicolae Constantin a fost secund la Sportul, ASA Târgu Mureş, Petrolul, România U21 şi Al-Hazem, dar şi principal la ACSO Filiaşi, Comuna Recea şi Petrolul.

În sezonul trecut, PAOK Salonic a terminat pe locul 4 în Grecia şi a pierdut finala Cupei Greciei, spre disperarea şi dezamăgirea lui Răzvan Lucescu.

Cu siguranţă, antrenorul român va face tot posibilul ca ediţia 2023/2024 să fie una mult mai bună pentru PAOK, cu o clasare cât mai sus pe podium.

Afla mai multe despre: nicolae constantinrazvan lucescupaok 

viewscnt
Articole similare