Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu, aproape de Fenerbahce? Cum ajunge românul la gigantul din Turcia

Răzvan Lucescu, aproape de Fenerbahce? Cum ajunge românul la gigantul din Turcia

Stranieri

Comentarii

Răzvan Lucescu pare din ce în ce mai aproape de revenirea pe banca tehnică. Antrenorul de 52 de ani s-a despărţit de Al Hilal în jur de mijlocul lunii februarie, dar nu a dus lipsă de oferte. Mai mult, acum, o nouă şansă pare să i se fi prezentat lui Luce Jr., cu Fenerbahce zvonită a fi interesată de serviciile românului.

Fenerbahce traversează o perioadă de criză. Turcii au câştigat doar o partidă din ultimele 4, în toate competiţiile şi au ieşit din cupă împotriva lui Basaksehir, actuala ocupantă a locului 17, din 21, în campionat. Astfel, conducerea clubului se gândeşte la înlocuira antrenorului, Erol Bulut.

Printre opţiunile vehiculate în presa turcă ca fiind urmaşul tehnicianului lui Fener se numără şi Răzvan Lucescu. Rămas liber de contract după despărţirea de Al Hilal, antrenorul român a fost zvonit ca fiind noul antrenor a diversor echipe, iar acum Fenerbahce ar putea fi noua sa casă.

Aparent, demiterea lui Bulut şi implicit angajarea lui Lucescu depind de rezultatul din următoarea etapă. Formaţia din Istanbul îi va face vizita lui Trabzonspor, ocupanta locului 4, care se află la doar 3 puncte de Fenerbahce, ocupanta locului 3. Astfel, o pierdere i-ar decide soarta lui Bulut şi ar deschide poarta către o venire a lui Lucescu. Dar o victorie a ”canarilor galbeni” ar asigura viitorul actualului antrenor, pentru cel puţin încă o etapă

Afla mai multe despre: răzvan lucescu 

viewscnt
Articole similare