Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu, aproape de lovitura carierei! Românul, dorit de cea mai de succes echipă din istoria Ligue 1: ”Ştie şi franceză”

Răzvan Lucescu, aproape de lovitura carierei! Românul, dorit de cea mai de succes echipă din istoria Ligue 1: ”Ştie şi franceză”

Ligue 1

Comentarii

Răzvan Lucescu a fost dorit de Saint-Etienne după demiterea lui Claude Puel, la începutul lui decembrie.

Răzvan Lucescu a devenit cunoscut în fotbalul mondial după ce i-a adus lui PAOK doar al treilea titlu din istoria şi primul după 34 de ani.

În schimb, în loc să îşi încerce mâna într-unul dintre campionatele de top ale României, Lucescu jr. a ales să plece la Al Hilal, unde avea să fie plătit mai bine decât s-ar fi gândit vreodată.

În Arabia Saudită, antrenorul român a câştigat un titlu şi Liga Campionilor Asiei, înainte de a reveni la PAOK.

În timp ce oficialii FRF se făceau că negociază cu Răzvan Lucescu pentru postul de selecţioner, tehnicianul român avea o propunere serioasă, dintr-unul dintre cele top 5 campionate europene.

Lucescu jr. a fost dorit de Saint-Etienne, formaţia cu ele mai multe titluri din istoria Franţei, 10, unul peste Marseille şi PSG.

Echipa nu este mai este ce era odată însă şi se află pe ultimul loc în campionat, la cinci puncte de siguranţă.

Răzvan Lucescu, aproape de lovitura carierei

Însă, din pricina clauzei imense pe care o are la PAOK, francezii au fost nevoiţi să se reorienteze, iar Pascal Dupraz a fost adus la echipă.

Un antrenor care poate antrena foarte uşor în Franţa este Răzvan Lucescu, ştie şi franceza. Răzvan Lucescu a fost pe lista celor de la Saint-Etienne acum, dar el a fost legat de PAOK.

Imediat după ce a plecat Claude Puel, a fost foarte aproape, ei ar fi trebuit să pună antrenor fix atunci. Răzvan Lucescu a avut clauză mare şi de aceea nu a ajuns la St. Etienne”, a dezvăluit Liubliana Nedelcu, pentru as.ro.

Revenirea lui Lucescu jr. la PAOK nu a decurs confrom planului până acum. Echipa s-a calificat cu greu din grupa de Conference League, iar nici forma din campionat nu a fost mai bună.

După 15 etape, PAOK ocupă poziţia a treia, cu 28 de puncte, 13 în urma liderului Olympiakos şi două în urma lui AEK, aflată pe poziţia secundă.

Afla mai multe despre: răzvan lucescu 

viewscnt
Articole similare