Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu, ce lovitură! Antrenorul român se luptă cu Joachim Low pentru banca unui gigant din Europa

Răzvan Lucescu, ce lovitură! Antrenorul român se luptă cu Joachim Low pentru banca unui gigant din Europa
Comentarii

Potrivit presei din Turcia, Răzvan Lucescu şi actualul selecţioner al Germaniei, Joachim Low, sunt cele mai importante nume luate în calcul de Fenerbahce Istanbul pentru a-l înlocui pe Erol Bulut.

Turcii de la Milliyet susţin că Fenerbahce va schimba antrenorul. Erol Bulut a devenit ţinta criticilor în ultima vreme şi are şanse mici să mai rămână la cârma formaţiei de pe Şukru Saracoglu.

Răzvan Lucescu spre Fenerbahce? Turcii îl vor pe el sau pe Joachim Low

Astfel, formaţia ”Sarı Kanaryalar” ar fi început deja căutările pentru a aduce un tehnician important care să-i poată conduce pe Mesut Ozil, Papiss Cisse, Diego Perotti, Jose Sosa sau Luis Guztavo spre un nou titlu.

Sursa citată notează că Răzvan Lucescu este una dintre variantele importante pe care Fenerbahce le va lua în calcul pentru a-l înlocui pe Erol Bulut. Milliyet citează şi informaţiile din presa din Grecia, care notează că Răzvan Lucescu aşteaptă o propunere concretă din partea turcilor. Fostul antrenor de la PAOK, Xanthi sau Al Hilal ar putea fi ofertat de directorul sportiv Emre Belozoglu, care are o părere foarte bună despre tehnicianul român. În schimb, cei de la Sabah notează că pe lista celei mai iubite echipe din Turcia figurează şi Joachim Low, actualul selecţioner al Germaniei, care a anunţat deja că nu va mai continua după Euro la cârma ”panzerelor”.

Volkan Demir notează că Joachim Low ar putea reveni la Fener, echipă pe care a mai antrenat-o în stagiunea 1998-1999.

Fenerbahce are 28 de titluri de campioană în Turcia, alte 6 Cupe ale Turciei şi este fostă sfert finalistă în UEFA Champions League (2007-2008) sau semifinalistă în UEFA Europa League (2012-2013). Gigantul din Turcia adună un număr impresionant de trofee (62 recunoscute oficial) şi are un lot evaluat la aproape 100 de milioane de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: răzvan lucescujoachim low 

viewscnt
Articole similare