Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu, cuvinte de laudă pentru Rădoi după succesul din Austria: "E imposibil să nu fie un antrenor de succes!”

Răzvan Lucescu, cuvinte de laudă pentru Rădoi după succesul din Austria: "E imposibil să nu fie un antrenor de succes!”

Echipa națională

Comentarii

Răzvan Lucescu, campion cu Al Hilal în Arabia Saudită, a recunoscut că nu a văzut meciurile României cu Mirel Rădoi pe bancă, însă are numai cuvinte de laudă pentru noul selecţioner al echipei naţionale.

Pe final de sezon cu Al Hilal, alături de care a doborât mai multe recorduri în campionatul Arabiei Saudite, Răzvan Lucescu nu a avut timp pentru a vedea meciurile României din UEFA Nations League, primele cu Mirel Rădoi pe bancă. 

Dacă "tricolorii" au fost egalaţi pe final de meci cu Irlanda de Nord, nu s-a mai întâmplat acelaşi lucru în Austria, acolo unde Maxim & compania au câştigat cu 3-2. Lucescu junior îi vede un viitor înfloritor lui Rădoi pe banca naţionalei. 

„Nu am văzut niciun minut din meciurile României. Când să văd? Când juca cu Irlanda de Nord aveam şi noi meci la aceiaşi oră, iar cu Austria eram cu o zi înaintea meciului, aveam pregătire, antrenament. Pot să spun că Mirel nu mă surprinde, e mult prea devreme să elogiem şi să arătăm că suntem învingători, dar eu am foarte mare încredere.

E un fost jucător cu o personalitate deosebită, un fost jucător care a fost antrenor în teren, a fost atent la tot ce s-a întâmplat în lumea fotbalului şi s-a documentat. E imposibil să nu fie un antrenor de succes în viitor. Are o carismă, ştie să discute cu jucătorii, iar acest lucru făcea şi ca jucător la echipa naţională. Sunt foarte liniştit din acest punct de vedere.

Eu cred că Mirel Rădoi a studiat adversarul şi ştie foarte bine ce are de făcut. Voi  nu aţi fost acolo şi nu aţi avut controlul situaţiei. El a studiat adversarul şi a luat o decizie. De foarte multe ori antrenorul nu a fost înţeles pentru deciziile luate. Antrenorul are obligaţia de a pregăti un meci în detaliu, ştie ce se potriveşte cel mai bine şi care este filozofia lui. Eu vorbesc de echipa naţională acum”, a declarat Lucescu pentru Prosport. 

Pentru România urmează semifinala din barajul de calificare la Campionatul European de anul viitor. Partida cu Islanda va avea loc pe 8 octombrie. 

Afla mai multe despre: mirel radoirazvan lucescu 

viewscnt
Articole similare