Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu despre demiterea lui Edi Iordănescu: “CFR Cluj a greşit!”

Răzvan Lucescu despre demiterea lui Edi Iordănescu: “CFR Cluj a greşit!”

CFR Cluj

Comentarii

Actualul antrenor de la PAOK Salonic explică în interviul din Fanatik şi motivele pentru care crede că CFR Cluj, campioana României, a procedat greşit prin demiterea lui Edward Iordănescu.

Fostul selecţioner al României a avut o reacţie şocantă vis-a-vis de Generaţia de Aur şi performanţele obţinute de Hagi şi compania de-alungul timpului.

În altă ordine de idei, Lucescu Junior a vorbit în acelaşi interviu din Fanatik despre demiterea lui Edward Iordănescu de la CFR Cluj: ”Din punct de vedere managerial, demiterea lui Edi Iordănescu este o mare greşeală. În momentul în care tu pui un antrenor şi după trei partide îl schimbi, înseamnă că ai avut o gândire greşită. În al doilea rând, acum vorbesc despre Edi, eu ştiu cum lucrează el şi trebuie să îi acorzi încredere totală şi să îi dai timp. Edi e un antrenor care lucrează foarte organizat. Când ai o organizare de joc, ai nevoie de timp pentru că lucrurile foarte greu se aşează în mintea jucătorilor. E un anumit stil, sunt multe detalii, informaţii care vin şi pe care jucătorii trebuie să le primească, să le audă, dar le fixază mai greu. Cu timpul, aceste idei ale antrenorului ajung să se fixeze” a declarat Răzvan.

Lucescu laudă în schimb proiectul lui Gică Hagi de la Viitorul: ”Pe el nu îl trage nimeni la răspundere şi de asta are şi timp să facă performanţe, să crească fotbalişti. Ce a făcut el la viitorul se poate numi într-un singur cuvânt: pasiune! E ceva unic ce a reuşit el acolo” a mai spus Lucescu Jr.

Răzvan: ”Îi mulţumesc lui Savvidis!”

Despre relaţia sa cu patronul lui PAOK Salonic, Răzvan Lucescu spune: ”Savvidis este o persoană foarte sensibilă, deşi din afară poate părea diferit şi poate arăta altfel. Trăieşte foarte mult emoţional, trăieşte la maxim toate meciurile lui PAOK, toate rezultatele noastre. Îl respect enorm. Îi mulţumesc pentru că mi-a dat posibilitatea să lucrez aici şi să am parte să antrenez jucători extraordinari” a explicat tehnicianul în vârstă de 49 de ani. 

Afla mai multe despre: răzvan lucescuedi iordănescuivan savvidisgică hagi 

viewscnt
Articole similare