Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu, despre războiul privind marca Steaua. FCSB sau CSA? "Lucrurile sunt simple"

Răzvan Lucescu, despre războiul privind marca Steaua. FCSB sau CSA? "Lucrurile sunt simple"

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul formaţiei PAOK Salonic, Răzvan Lucescu, crede că FCSB este Steaua şi consideră că trebuie să existe o singură echipă.

"Cred că la Steaua lucrurile sunt simple, FCSB este Steaua, trebuie să existe o singură echipă şi aceea este cea preluată de Gigi Becali şi care cu toate eforutile lui a jucat ani de ani în grupele Ligii Campionilor sau Ligii Europa. Nu înţeleg de ce s-a ajuns la o astfel de situaţie. Cred că dacă ar exista o singură Steaua, suporterii ar merge pe acea echipă", a afirmat Lucescu, care a menţionat că a ajutat la perfectarea unui meci amical între FCSB şi PAOK.

În data de 21 decembrie 2016, în litigiul cu Clubul Sportiv al Armatei, Curtea de Apel Bucureşti i-a interzis omului de afaceri Gigi Becali să mai folosească numele "Steaua" şi "Steaua Bucureşti" în denumirea societăţii comerciale care administrează clubul de fotbal, SC Fotbal Steaua Bucureşti SA, şi în cea a echipei FC Steaua, înscrisă la asociaţiile şi federaţiile sportive (FRF şi LPF).

La 30 martie 2017, membriii Comitetului Executiv al FRF au acceptat solicitarea FC Steaua de schimbare a denumirii echipei în Fotbal Club FCSB SA, iar în vara aceluiaşi an Clubul Sportiv al Armatei a înscris echipa "Steaua" în liga a patra.

Afla mai multe despre: lucescufcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare