Experiențe împreună.
You are here:

Răzvan Lucescu, doar egal cu Al Hilal în Liga Campionilor Asiei. Mai mulţi jucători au lipsit, infectaţi cu COVID-19

Răzvan Lucescu, doar egal cu Al Hilal în Liga Campionilor Asiei. Mai mulţi jucători au lipsit, infectaţi cu COVID-19
Comentarii

Al Hilal, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, duminică, la Al Wakrah (Qatar), întâlnire considerată în deplasare, cu formaţia iraniană Shahr Khodro, în etapa a V-a a Grupei B a Ligii Campionilor Asiei.

Din echipa saudită au lipsit 15 jucători testaţi pozitiv cu noul coronavirus. Clubul lui Răzvan Lucescu a cerut amânarea partidei, dar a fost refuzat.

Potrivit AFP, Al Hilal a precizat pe Twitter că a "cerut Confederaţiei Asiatice de Fotbal să amâne" meciul împotriva iranienilor de la Shahr Khodro, după efectuarea unor teste care au arătat că "zece membri ai delegaţiei au fost infectaţi", ridicând numărul total de jucători testaţi pozitiv la 15. Printre aceştia, s-au numărat atacantul francez Bafetimbi Gomis şi mijlocaşul italian Sebastian Giovinco. Dar cererea saudiţilor a fost respinsă.

Conform regulilor AFC, campioana Asiei en titre a putut juca deoarece 14 dintre jucătorii săi erau disponibili, inclusiv doi portari.

În celălalt meci al grupei, Shabab Al Ahli Dubai (Emiratele Arabe Unite) a remizat, tot 0-0, cu Pakhtakor (Uzbekistan).

După cinci etape, Ah Hilal conduce în clasament, cu 11 puncte, urmată de Pakhtakor, cu opt puncte, Shabab Al Ahli, cu şapte puncte, şi Shahr Khodro, cu un punct.

viewscnt
Articole similare
Cum a castigat Nicolae Dobrin un meci, venind direct din carciuma