Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu după ce Al Hilal a câştigat prima manşă a finalei din Liga Campionilor Asiei: "Sunt puţin dezamăgit din cauza rezultatului"

Răzvan Lucescu după ce Al Hilal a câştigat prima manşă a finalei din Liga Campionilor Asiei: "Sunt puţin dezamăgit din cauza rezultatului"
Comentarii

Răzvan Lucescu şi Al Hilal au câştigat turul finalei Ligii Campionilor Asiei! Saudiţii au dominat clar partida cu japonezii de la Urawa. Citeşte mai jos ce a avut de spus antrenorul român după această victorie.

Al Hilal va lupta cu trofeul pe masă în returul care se va disputa în Japonia, pe 24 noiembrie. Ar fi al şaptea trofeu din cariera de antrenor a lui Lucescu şi al doilea pe banca unei echipe din Golf. 

"Trebuie să ne păstrăm echilibrul pentru că astăzi a fost doar prima parte a finalei. Va urma manşa a doua, în Japonia. Putem spune că primul meci al finalei a fost unul bun, în care ne-am creat o mulţime de ocazii, iar jucătorii mei au reacţionat perfect. Vom merge în Japonia încrezători dar în acelaşi timp vom fi extrem de atenţi în pregătirea partidei pentru că, aşa cum am mai spus, nimic nu s-a decis încă. Sunt puţin dezamăgit din cauza rezultatului, pentru că ar fi putut fi unul mult mai categoric. La astfel de meciuri din finală trebuie să fim mult mai atenţi şi să facem cât mai puţine greşeli pentru că acestea pot face diferenţa", a spus Lucescu junior la conferinţa de presă. 

Al Hilal - Urawa 1-0. Răzvan Lucescu a făcut un prim pas pentru câştigarea trofeului Ligii Campionilor Asiei

După ocazii pe bandă în prima parte. Carrillo a înscris singurul gol al meciului după o oră de joc. Echipa lui Lucescu a avut şi un gol valabil înscris de Salem  la care arbitrul a văzut însă ofsaid.

Golul peruanului le-a asigurat un avantaj minim saudiţilor înaintea returului programat pe 24 noiembrie, pe terenul japonezilor.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI 

Afla mai multe despre: razvan lucescual hilal 

viewscnt
Articole similare