Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu face praf fotbalul românesc: "Naţionala nu mai există pentru mine. S-au făcut golănii! La Liga 1 nu mă mai uit, nu-s idiot"

Răzvan Lucescu face praf fotbalul românesc: "Naţionala nu mai există pentru mine. S-au făcut golănii! La Liga 1 nu mă mai uit, nu-s idiot"

Echipa națională

Comentarii

Într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, fostul selecţioner analizează cu asprime situaţia din fotbalul nostru: prima reprezentativă e folosită de agenţi şi de şefii cluburilor, campionatul e imposibil de privit, ”trebuie să fii idiot să te uiţi la unele meciuri!”, Federaţia e condusă de ”autorii unei campanii murdare”.

"Lumea e plină de ipocrizie şi de minciună. Cel care a vorbit m-a decepţionat total, pentru că nu a spus adevărul, a minţit cu bună ştiinţă! Când am plecat eu de la naţională, în noaptea aia, eram pe locul 3 după 3-0 acasă cu Bosnia. Şi erau şanse de calificare la barajul pentru turneul final. E adevărat că pentru calificare era nevoie de victorie cu Franţa acasă. Mari, mici, mai erau şanse! Nu s-a ţinut cont de absolut nimic, de programarea jocurilor sau de victoria noastră cu Bosnia, s-a făcut doar o altă golănie electorală minţindu-se pe faţă. Pentru mine, ca antrenor şi ca profesionist, echipa naţională nu există!", spune Răzvan.

"Sunt un idiot să nă uit la campionatul românesc? Mai bine deschid laptopul şi mă documentez despre fotbal altfel! Sau caut un meci din alt campionat. Când ai Italia, Anglia, Franţa, Germania, cum să te uiţi la Liga 1? Nu te uiţi niciodată, nu ai cum! Trebuie readuse cluburile de tradiţie, aici e nevoie să se implice un preşedinte de federaţie, asta trebuie să facă! Să lupte, să se zbată! Să revină Rapidul, să dispară povestea asta FCSB-Steaua, să revină Timişoara cu 40.000 de oameni în tribune! Chiar trupa pe care o crease Porumboiu la Vaslui era una puternică, adevărată. De aşa ceva e nevoie în fotbal, de formaţii puternice, de o tradiţie care aduce marketing şi bani", mai spune antrenorul lui PAOK.

Afla mai multe despre: razvan lucescuechipa nationalafotbalscandalpaokdeclaratii dure 

viewscnt
Articole similare