Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu îi ia apărarea tatălui său după comentariile lui Anghel Iordănescu: ”Aşa suntem, ne place să sărim imediat”

Răzvan Lucescu îi ia apărarea tatălui său după comentariile lui Anghel Iordănescu: ”Aşa suntem, ne place să sărim imediat”

Fotbal intern

Comentarii

Răzvan Lucescu i-a luat apărarea tatălui său, după ce acesta a fost atacat de Anghel Iordănescu pentru că a spus că Marco Rossi, seleţionerul Ungariei, ar reprezenta o opţiune pentru naţionala României.

Mircea Lucescu a cauzat indignarea mai multor voci din fotbalul românesc, în special a lui Anghel Iordănescu, după ce a spus că Marco Rossi ar reprezenta o opţiune bună pentru banca naţionalei.  "Il Luce" îl cunoaşte bine pe italian, lucrând cu el la Brescia, şi a fost impresionat de munca reuşită cu selecţionata Ungariei.

Spusele tehnicianului lui Dinamo Kiev l-au înfuriat pe Anghel Iordănescu, care imediat l-a atacat pe Lucescu, dând de înţeles că un antrenor străin nu ar putea face treabă cu naţionala. Comentariile fostului selecţioner nu i-au picat bine fiului antrenorului de 75 de ani, care a oferit o reacţie pentru Iordănescu.

Răzvan Lucescu sare în apărarea tatălui său

”Tatăl meu şi-a exprimat propria lui părere, a argumentat, atât şi nimic mai mult. Fiecare om are dreptul la o opinie. Atâta timp cât ştie şi argumentează, părerea lui este sau nu luată în calcul. Cred că e o greşeală să vină cineva să răspundă atacând la persoană. Dacă ai o părere, spune-ţi-o, argumentează-ţi-o şi nimic mai mult.

Fotbalul este imaginea societăţii. Ce, în politică sunt diferite lucrurile? Aşa suntem noi, ne place foarte mult să sărim imediat, să răspundem atacând persoanele care îşi formulează opinii, cam asta e. Peste tot există dispute, e o caracteristică a societăţii noastre”, a declarat Răzvan Lucescu.

Afla mai multe despre: răzvan lucescumircea lucescuanghel iordănescuechipa naţională 

viewscnt
Articole similare