Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu, implicare financiară discretă la o echipă de tradiţie din România: ”Îi mulţumim pentru tot ceea ce a făcut”

Răzvan Lucescu, implicare financiară discretă la o echipă de tradiţie din România: ”Îi mulţumim pentru tot ceea ce a făcut”

Fotbal intern

Comentarii

Răzvan Lucescu s-a implicat financiar pentru salvarea unui club de tradiţie din România, SR Braşov. Fost jucător şi antrenor la FC Braşov, Lucescu jr. a plătit jumătate din datoria pe care clubul o avea la ANAF.

FC Braşov a intrat în faliment în 2017, din cauza gravelor probleme financiare, dar suporterii n-au lăsat echipa să moară şi au înfiinţat SR Braşov. Ulterior, noul proiect a avut multă susţinere şi noua echipă a fost considerată de fani drept continuatoarea lui FC Braşov.

În acest moment, SR Braşov se află în Liga 3 şi sunt şanse mari să beneficieze de o susţinere mult mai importantă din partea autorităţilor locale. Însă, până când lucrurile se vor lămuri din acest punct de vedere, cei de la SR Braşov aveau nevoie de bani pentru a stinge o datorie la ANAF.

Unul dintre cei care s-au implicat financiar la această echipă de tradiţie a fost Răzvan Lucescu. Fostul selecţioner a răspuns pozitiv la solicitarea suporterilor şi a plătit aproape jumătate din datoria de la ANAF.

Răzvan Lucescu s-a implicat financiar la o echipă de tradiţie din România

Răzvan Lucescu este foarte ataşat de FC Braşov, o echipă de tradiţie care a jucat un rol important în cariera sa. Fiul lui Mircea Lucescu a jucat aici în perioada decembrie 1999 - iulie 2000 şi apoi a revenit aici ca antrenor. S-a întâmplat în 2007, când echipa se afla în Liga 2 şi trecea printr-o situaţie delicată.

Cu Dinu Gheorghe preşedinte şi Răzvan Lucescu antrenor, FC Braşov a reuşit atunci să revină în Liga 1. Lucescu jr a stat la FC Braşov până n 2009, an în care a acceptat oferta primită de la naţionala României. Însă Braşovul i-a rămas în sânge lui Răzvan Lucescu.

Dovadă stă şi gestul pe care antrenorul în vârstă de 52 de ani l-a făcut pentru SR Braşov. Răzvan Lucescu a acceptat să se implice financiar în achitarea datoriei către ANAF şi SR Braşov a anunţat pe contul oficial de Facebook că fostul campion al Greciei a contribuit cu o sumă foarte importantă.

”SR BRAŞOV, pas imens pentru salvarea clubului! Jumătate din datoriile către ANAF achitate de RĂZVAN LUCESCU! [...] Datoriile vechi către ANAF (217.000 lei conform certificatului din octombrie 2020) au rămas piedica cea mai mare, cu datorii către stat nu se pot primi sponsorizări deductibile pentru companii şi nici nu se pot iniţia proiecte cu alte surse de finanţare.

S-a apelat la stegari sau foşti stegari de pretutindeni pentru a da o mână de ajutor în perpetuarea spiritului stegar, pe o bază solidă unde se vor regăsi toţi iubitorii galben-negrilor. Un PAS URIAŞ a fost făcut zilele trecute, când STEGARUL RĂZVAN LUCESCU, fost jucător şi mai apoi antrenor al celei mai iubite echipe a oraşului, a răspuns afirmativ solicitărilor venite din partea managerului general CIPRIAN JURUBESCU şi a trimis o sumă consistentă în conturile clubului, care acoperă aproape jumătate din datorille către ANAF!

Îi mulţumim lui RĂZVAN LUCESCU pentru tot ce a făcut pentru FC BRAŞOV şi pentru că s-a implicat în susţinerea SR BRAŞOV. Este un alt semnal că SR BRAŞOV trebuie să continue drumul început în 1936 de echipa cea mai iubită a oraşului de la poalele Tâmpei.

Gestul lui RĂZVAN LUCESCU ne obligă şi pe noi, toţi „STEGARII” să continuăm demersurile de a readuce clubul la o stabilitate din punct de vedere financiar”, este o parte din comunicatul postat pe contul oficial de Facebook al lui SR Braşov.

Afla mai multe despre: razvan lucescu 

viewscnt
Articole similare