Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu în locul lui Ladislau Boloni? Panathinaikos l-ar putea oferta pe tehnicianul român

Răzvan Lucescu în locul lui Ladislau Boloni? Panathinaikos l-ar putea oferta pe tehnicianul român
Comentarii

Printr-un comunicat emis pe site-ul oficial al echipei, Panathinaikos a anunţat despărţirea de antrenorul român, Ladislau Boloni.

Potrivit presei din Grecia, Giorgos Donis este principalul favorit al conducerii lui Panathinaikos pentru a-l înlocui pe Ladislau Boloni. Acesta a mai antrenat Panata între 2018 şi 2020.

Grecii anunţă că pe lista lui Panathinaikos s-ar mai afla şi portughezul Leonardo Jardim, dar şi Vladan Milojevic, fost antrenor la Panionios, Steaua Roşie Belgrad sau Omonia Nicosia.

De altfel, bookmakerii din Grecia anunţă o luptă pentru banca lui Panathinaikos între Donis şi Milojevic, dar interesant este că şi Răzvan Lucescu a primit o cotă bună pentru a prelua locul lăsat liber de Ladislau Boloni. Lucescu a primit a cincea şansă la casele de pariuri, după Donis, Milojevic, Jardim şi Giannis Anastasiou.

Boloni preluase conducerea la Panathinaikos în octombrie 2020. Când a preluat formaţia, grecii se aflau pe locul 11 după patru etape, cu două puncte. El alsă formaţia pe poziţia a cincea, cu 52 de puncte, după 34 de etape. Pentru ultimele două runde ale acestui sezon, echipa va fi antrenată de Sotiris Silaidopoulos, care a mai fost interimar, în octombrie 2020.

Maftei îl vede pe bancă în curând

Vasile Maftei, fostul jucător de la Rapid, crede că Răzvan Lucescu va prelua o echipă în curând şi este sigur că nu duce lipsă de oferte.

"Din câte am discutat, până la vară nu ar vrea să mai meargă undeva. Cu siguranţă, nu poate să stea mult acasă. Ăsta e microb, o pasiune enormă pentru el. Cred că de la vară va merge undeva unde e apreciat şi e lăsat să-şi facă meseria. E clar că are oferte!", a spus Vasile Maftei, pentru Look Sport.

Afla mai multe despre: răzvan lucescu 

viewscnt
Articole similare