Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu intervine în conflictul dintre tatăl său şi Mircea Rednic. Replică scurtă, dar tăioasă a antrenorului lui PAOK

Răzvan Lucescu intervine în conflictul dintre tatăl său şi Mircea Rednic. Replică scurtă, dar tăioasă a antrenorului lui PAOK

Fotbal intern

Comentarii

Răzvan Lucescu a vorbit pentru prima oară despre conflictul dintre Mircea Rednic şi tatăl, însă a evitat să se pronunţe.

Întrebat despre remarcile făcute de Mircea Rednic la adresa lui Mircea Lucescu, antrenorul lui PAOK s-a abţinut de la prea multe comentarii, dar l-a "înţepat" elegant pe tehnicianul lui Dinamo. "Nu am timp să îmi pierd cu astfel de situaţii. Dacă alţii au timp, treaba lor!", a spus Răzvan Lucescu.

Mircea Rednic şi Mircea Lucescu se află în conflict de ceva vreme. Totul a început de la o afirmaţie a lui "Il Luce", care a mărturisit că "Puriul" este singurul dintre foştii săi elevi care nu îl sună şi ulterior a spus că "Rednic ar trebui să-mi pupe picioarele pentru ce am făcut el pentru el". Ulterior, Rednic a afirmat că Mircea Lucescu ar trebui să i se adreseze aşa fiului său, pentru ca mai apoi să precizeze că regretă conflictul verbal cu fostul său antrenor.

Afla mai multe despre: razvanrednic 

viewscnt
Articole similare