Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu intervine tranşant în ”Războiul Stelelor”. Cine este adevărata Steaua în viziunea fostului selecţioner

Răzvan Lucescu intervine tranşant în ”Războiul Stelelor”. Cine este adevărata Steaua în viziunea fostului selecţioner

FCSB

Comentarii

Conflictul dintre FCSB şi CSA Steaua continuă să macine fotbalul românesc iar rezolvarea acestuia este departe de a fi realizată. Antrenorul lui Al-Hilal, Răzvan Lucescu, intervine şi el în ”Războiul Stelelor” cu o poziţie care nu lasă loc de interpretare.

Fostul rival al formaţiei patronate de Gigi Becali, care i-a înfruntat pe roş-albaştri în ”sfertul uefantastic” din 2006, când se afla pe banca Rapidului, consideră că Steaua este una singură! Lucescu Jr. îi dă credit echipei aflate în Liga 1, FCSB.

Fostul selecţioner consideră că mulţi oameni întreţin conflictul dintre FCSB şi CSA Steaua pentru a-şi apăra interesele personale. Pentru el, însă, FCSB este moştenitoarea echipei înfiinţate în 1947.

”Steaua este una singură, nu pot fi mai multe. Chiar dacă vor alţii să facă tărăboi, să creeze scandaluri, să îşi apere interesele personale, Steaua rămâne una. Iar această echipă de acum, FCSB, este Steaua”, a declarat Răzvan Lucescu pentru PRO X.

Răzvan Lucescu (în vârstă de 51 de ani) este unul dintre cei mai bine cotaţi antrenori români ai momentului. În cariera sa a antrenat echipele FC Braşov, Rapid, naţionala României, El Jaish, Petrolul Ploieşti, Xanthi, PAOK Salonic şi Al Hilal, acolo unde activează şi în prezent.

FCSB se află, în prezent, pe locul 5 din Liga 1, cu 28 de puncte obţinute. Roş-albaştrii sunt la 16 lungimi în spatele liderului Universitatea Craiova. De cealaltă parte, CSA Steaua a fost declarată campioană în Liga 4 şi urmează să dispute barajul de promovare pentru Liga 3.

Afla mai multe despre: fcsbsteaualiga 1razvan lucescu 

viewscnt
Articole similare