Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu la FCSB? Ce spune antrenorul lui Al Hilal despre o eventuală colaborare cu Gigi Becali

Răzvan Lucescu la FCSB? Ce spune antrenorul lui Al Hilal despre o eventuală colaborare cu Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Răzvan Lucescu a vorbit despre o posibilă colaborare pe viitor cu Gigi Becali.

Actualul antrenor de la Al Hilal a mărturisit că a lucrat deja cu patroni foarte dificili la nivel de personalitate şi că s-a descurcat foarte bine.

El a vorbit despre relaţia cu George Copos, Ion Niculae sau Ivan Savidyis făcând o paralelă între precedentele sale experienţe şi o eventuală colaborare cu Gigi Becali, patronul FCSB:


”Am avut patroni cu personalităţi puternice, de la domnul Copos, la domnul Savyidis. Nu ştiu ce să zic despre domnul Becali. Nu am avut prilejul să stau cu el, să lucrez cu el, dar am avut experienţe foarte interesante cu ceilalţi. Sunt foarte multe de povestit. M-au ajutat foarte mult şi am înţeles că trebuie să găsesc cel mai scurt drum către victorie. M-au întărit şi am înţeles că trebuie să trec peste frustrări, peste orice. Am reuşit să am o relaţie foarte bună cu antrenori care erau obişnuiţi să schimbe 3-4 antrenori pe an” a declarat Răzvan Lucescu la Pro X.

Unul dintre cei mai bine cotaţi antrenori români ai momentului, Răzvan Lucescu (51 de ani) a antrenat în cariera sa echipele FC Braşov, Rapid, naţionala României, El Jaish, Petrolul Ploieşti, Xanthi, PAOK Salonic şi Al Hilal, acolo unde antrenează şi în prezent.

Afla mai multe despre: răzvan lucescual hilal 

viewscnt
Articole similare