Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu, lovitură de proporţii după câştigarea titlului? Al Hilal ar fi interesată de transferul lui Mesut Ozil

Răzvan Lucescu, lovitură de proporţii după câştigarea titlului? Al Hilal ar fi interesată de transferul lui Mesut Ozilgalerie foto
Comentarii

Răzvan Lucescu a cucerit al 8-lea trofeu din cariera sa şi a adus titlul în Arabia Saudită pentru Al Hilal.

Presa britanică anunţă că Mesut Ozil ar putea ajunge acum sub comanda tehnicianului român!

The Telegraph anunţă că viitorul destin al lui Mesut Ozil ar urma să fie Arabia Saudită sau Qatar, acolo de unde ar fi primit deja oferte.

Conform englezilor, Al Hilal este cel mai mare club din zona Golfului şi singurul care şi-ar putea permite să-i ofere lui Ozil un salariu pe măsura aşteptărilior sale.

Starul lui Arsenal nu vrea să plece de la Arsenal, dar ar putea fi forţat să o facă, întrucât Mikel Arteta nu pare să conteze deloc pe serviciile sale.

Ajuns la 31 de ani, fostul star de la Real Madrid a ajuns la Arsenal în 2013, după trei ani excelenţi în tricoul actualei campioane a Spaniei. Ozil are 254 de meciuri pentru Arsenal şi 159 de meciuri pentru Real Madrid. A cucerit trei trofee în perioada Real şi alte patru trofee la Arsenal. Germanul este campion mondial în 2014 cu naţionala ţării sale, pentru care a bifat 92 de meciuri şi a marcat 23 de goluri. 

Afla mai multe despre: mesut ozilrăzvan lucescu 

viewscnt
Articole similare