Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu nu se dă bătut! PAOK vrea revanşa în returul cu Brugge: ”Vom obţine calificarea!”

Răzvan Lucescu nu se dă bătut! PAOK vrea revanşa în returul cu Brugge: ”Vom obţine calificarea!”
Comentarii

Echipa greacă PAOK Salonic, condusă de antrenorul român Răzvan Lucescu, a pierdut joi seara, în deplasare, scor 0-1, cu formaţia belgiană Club Brugge, în manşa tur a sferturilor de finală din Conference League.

Răzvan Lucescu promite răzbunare după ce a pierdut cu Brugge în meciul tur

Gazdele au marcat încă din minutul 6, prin Hugo Vetlesen, din pasa spaniolului Ferran Jutgla. PAOK a replicat prin ocaziile lui Meite, în minutul 39, şi Taison, din minutul 44. În partea secundă, Club Brugge a primit un penalti, însă portarul lui PAOK, Dominik Kotarski, a apărat şutul lui Igor Thiago şi partida s-a încheiat cu victoria la limită a belgienilor, 1-0.

Răzvan Lucescu crede încă în şansa lui PAOK, iar după meci a lăsat de înţeles că totul se va decide în retur când echipa sa va beneficia de suportul fanilor. 

”Fiecare joc este diferit. Brugge are o altă faţă departe de casă. Vom avea o atmosferă fantastică de partea noastră. Nu s-a hotărât nimic, joia viitoare cu prezenţa fanilor noştri putem obţine calificarea”, a declarat Răzvan Lucescu la finalul partidei cu Brugge, citat de gazetta.gr.

Retururile sunt programate joi, 18 aprilie. Conform tragerii la sorţi, în cealaltă semifinală se vor întâlni câştigătoarele ”dublelor” Olympiacos - Fenerbahce, respectiv Aston Villa - Lille.

Finala UECL este programată pe 29 mai, la Atena, pe stadionul celor de la AEK

Afla mai multe despre: răzvan lucescupaokconference league 

viewscnt
Articole similare