Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu, ofertă colosală! Al-Sadd îl doreşte în locul lui Xavi

Răzvan Lucescu, ofertă colosală! Al-Sadd îl doreşte în locul lui Xavi

Stranieri

Comentarii

Răzvan Lucescu o pregăteşte în acest moment pe PAOK, dar ar putea să semneze cu Al-Sadd, după ce Xavi a decis să vină la Barcelona.

Al-Sadd îl doreşte în locul lui Xavi

Antrenorul român traversează un moment dificil la PAOK, fiind pe locul 3, la 13 puncte de liderul campionatului. Chiar dacă a înregistrat 3 înfrângeri consecutive în campionat, Răzvan Lucescu continuă să fie căutat de echipe. 

Chiar dacă nu a obţinut parcursull dorit în campionat, la Salonic nu se discută de despărţirea dintre cele două părţi. Mai mult decât atât, nici Răzvan Lucescu nu se gândeşte să se despartă de clubul alături de care a cucerit titlul în 2019, acela fiind al treilea din istorie şi ultimul pe care grecii au reuşit să îl cucerească. 

Răzvan Lucescu mai este sub contract cu PAOK până pe 30 iunie 2024, având un salariu anual de 1,7 milioane de euro şi o clauză de reziliere de 7 milioane de euro. De precizat este că Răzvan Lucescu are cel mai mai mare salariu din campionatul Greciei. 

Totuşi, Răzvan Lucescu continuă să primească oferte, iar potrivit cotidianului grec Sportime, românul este curtat de fosta echipă a lui Xavi, Al-Sadd. O altă echipă din Golful Persic care l-ar dori pe Lucescu este Al-Nasr Dubai din Emiratele Arabe Unite.

Răzvan Lucescu este un antrenor respectat în Orientul Mijlociu, după ce a cucerit 3 trofee cu Al-Hilal, inclusiv Liga Campionilor Asiei, în 2019. 

O nouă înfrângere pentru Răzvan Lucescu în Grecia! PAOK Salonic a înregistrat al treilea eşec consecutiv în campionat

PAOK Salonic, echipă antrenată de Răzvan Lucescu, a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-2 (2-1), de Ionikos Nikaias, în etapa a XII-a a campionatului grec de fotbal.

Au marcat: Canas '20, Aosman '34, Lenis '49 / Swiderski '18, Murg '60.

Acesta este al treilea eşec consecutiv pentru PAOK în campionat. Cu toate acestea, echipa lui Răzvan Lucescu rămâne pe locul 3 în clasament, cu 19 puncte.

PAOK poate pierde această poziţie dacă Panathinaikos Atena, locul 5, 17 puncte, se impune, tot duminică, în derbiul din deplasare cu AEK Atena, locul 2, cu 23 de puncte.

Lider în clasament este Olympiacos Pireu, cu 32 de puncte.

Ionikos ocupă locul 10, cu 13 puncte, la egalitate cu Asteras Tripoli, de pe locul 9, care nu a jucat în această etapă.

Afla mai multe despre: răzvan lucescu-al-sadd-paok 

viewscnt
Articole similare