Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu poate da o super lovitură pe piaţa transferurilor. Negocieri avansate cu un fost campion al Franţei

Răzvan Lucescu poate da o super lovitură pe piaţa transferurilor. Negocieri avansate cu un fost campion al Franţei
Comentarii

Presa din Turcia scrie că Al Hilal este în discuţii pentru transferul lui Younes Belhanda, fotbalistul formaţiei Galatasaray Istanbul.

În vârstă de 30 de ani, Belhanda vrea să plece de la Galatasaray. Mijlocaşul ofensiv născut în Franţa, la Avignon, a debutat în fotbalul mare la Montpellier, iar timp de patru ani a jucat pentru Dynamo Kiev.

În 2016, Belhanda a evoluat pentru Schalke, apoi a trecut la Nice, în Franţa. Din 2017 joacă pentru Galatasaray, acolo unde i-a cucerit rapid pe fani, dar unde a şi întâmpinat probleme din cauza comportamentului său extrasportiv.

Younes Belhanda poate ajunge acum sub comanda lui Răzvan Lucescu la Al Hilal, scrie presa din Turcia, care notează că arabii au deschis deja discuţiile pentru transferul internaţionalului marocan. Belhanda este campion al Franţei, Ucrainei şi Turciei, iar în 2011-2012 a fost inclus în echipa ideală a campionatului din Franţa.

Al Hilal are în acest 5 moment stranieri. Este vorba despre Carlos Eduardo, Gustavo Cuellar, Sebastian Giovinco, Bafetimbi Gomis şi Andre Carillo. Primul dintre ei ar putea pleca de la echipă. Fotbalistul brazilian este curtat inclusiv de formaţii din La Liga şi Bundesliga.

Afla mai multe despre: răzvan lucescu 

viewscnt
Articole similare