Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu, prezentat oficial la PAOK! "Avem trei opţiuni acum". Suma uriaşă cu care patronul l-a blocat la echipă

Răzvan Lucescu, prezentat oficial la PAOK! "Avem trei opţiuni acum". Suma uriaşă cu care patronul l-a blocat la echipă
Comentarii

Răzvan Lucescu a fost prezentat oficial la PAOK, pe care speră să o facă din nou campioană în Grecia.

Răzvan Lucescu, prezentat oficial la PAOK

Antrenorul român s-a întors la echipa sa de suflet din Grecia, după ce în 2019 a cucerit un titlu istoric, după o pauză de 34 de ani la PAOK. 

”Sunt foarte fericit şi emoţionat deşi pentru mine este ca şi când nu aş fi plecat de aici. Avem trei opţiuni. Să ne întoarcem în trecut şi să vorbim despre această poveste despre care am mai vorbit de câteva ori. Altă opţiune este să vorbim despre viitor, să vedem ce vom face împreună ca să câştigăm titlul. A treia variantă este că nu pot pleca pentru că am o clauză de reziliere de şapte milioane de euro. Nu pot pleca şi nici nu vreau să plec”, a declarat Răzvan Lucescu la conferinţa de presă.

”Sunt aici alături de staff-ul meu, am alcătuit un plan pe care vrem să îl urmăm. Dacă nu voi reuşi, va trebui să plec. Asta este viaţa antrenorilor, dar personalitatea mea nu îmi permite să mă gândesc la acest lucru”, a mai spus fiul lui Mircea Lucescu. 

El a vorbit şi despre cum au decurs negocierile cu patronul Savvidis: ”Conversaţia cu patronul a decurs foarte bine. Au fost nişte amintiri frumoase dar au fost şi momente dificile. Am devenit un antrenor mai bun datorită lui. Toate acestea m-au făcut să revin aici. Am 52 de ani, am trecut prin multe situaţii. Experienţa de doi ani cu Al-Hilal m-a ajutat să gestionez mai bine situaţiile. Am câştigat Liga Campionilor Asiei, campionatul şi cupa. Cred că sunt mai bun când sunt sub presiune şi lucrez mai bine, deşi, câteodată mă plâng soţiei”, a mai spus Răzvan Lucescu.

  • 1.850.000 de euro va fi salariul pe sezon al lui Răzvan Lucescu, sumă care-l face cel mai bine plătit antrenor din prima ligă a Greciei. 
 

Afla mai multe despre: razvan lucescurazvan lucescu paokrazvan lucescu revenire 

viewscnt
Articole similare