Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu, replica serii. VIDEO | Grecii îl întrebau de Benfica, el avea alte planuri: "După, ne gândim şi la meci" :)

Răzvan Lucescu, replica serii. VIDEO | Grecii îl întrebau de Benfica, el avea alte planuri: "După, ne gândim şi la meci" :)
Comentarii

PAOK Salonic s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a remizat pe terenul lui Spartak Moscova, scor 0-0. În tur, grecii câştigaseră cu 3-2, victorie ce s-a dovedit suficientă pentru accederea în play-off.

În următoarea fază, grecii o vor întâlni pe Benfica Lisabona, care a trecut de Fenerbahce Istanbul. Jurnaliştii au aflat rezultatul final din Turcia în timpul conferinţei de presă ţinută de Răzvan Lucescu după meciul de la Moscova şi au vrut să afle de la român cum vede dubla cu trupa portugheză.

Lucescu Jr. le-a spus însă că va începe să pregătească meciul abia după ce va petrece o seară plăcută în compania soţiei :)

Jurnalist: "Ştiu că poate aţi vrea să vă bucuraţi de această calificare încă puţin, dar tocmai s-a terminat meciul din Turcia (n.r. Fenerbahce - Benfica 1-1) şi adversară va fi Benfica în play-off".



Răzvan Lucescu: "E important pentru noi să avem o săptămână liberă pentru a ne recupera prospeţimea şi pentru a pregăti meciul cu Benfica. Suntem o echipă puternică, cu o mentalitate pe măsură. Oriunde mergem vrem să câştigăm şi vom avea această atitudine şi de acum înainte.

Dar în primul rând îmi voi îmbrăţişa soţia şi mă ne vom bucura de o seară împreună mâine. După, ne gândim şi la Benfica".

Avem programul complet din play-off-ul Ligii Campionilor. Toate meciurile vor fi în direct la Telekom Sport

Afla mai multe despre: lucescurazvanpaokbenfica 

viewscnt
Articole similare