Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu s-a răzgândit în privinţa favoritei dintre România şi Islanda. Argumentele fostului selecţioner

Răzvan Lucescu s-a răzgândit în privinţa favoritei dintre România şi Islanda. Argumentele fostului selecţioner
Comentarii

Răzvan Lucescu şi-a schimbat opinia referitoare la şansele de calificare ale României în faţa Islandei.

Fostul selecţioner îi considera, înainte de pauză competiţională provocată de COVID-19, pe islandezi principali favoriţi în faţa tricolorilor. Acum, însă, Răzvan Lucescu vede România drept principală favorită în confruntarea din semifinalele barajului. Lucescu Jr. a explicat care sunt motivele care l-au făcut să îşi schimbe părerea.

”E o diferenţă între primăvară şi acum. În primăvară îi vedeam favoriţi pe islandezi. Acum, văd echipa naţională favorită. Islanda avea o experienţă a ultimilor ani încununată de succes, un grup compact obişnuit să fie destul de des împreună. Fotbalul s-a oprit, s-au oprit şi ei. Mai greu pot relua, pentru că jocul lor nu e bazat pe o calitate tehnică deosebită, e bazat pe organizare, pe o disciplină de joc, o apărare, nişte sincronisme în apărare şi ieşiri pe contraatac.

În schimb, echipa naţională cu Mirel a găsit un entuziasm foarte mare. Noi avem şi am avut întotdeauna jucători talentaţi, altele sunt problemele fotbalului românesc, iar un antrenor care aduce entuziasm reuşeşte repede să închege o echipă care să poată învinge Islanda. Eu am convingerea că echipa naţională va câştiga meciul ci Islanda.”, a declarat Răzvan Lucescu, antrenorul lui Al-Hilal.

Afla mai multe despre: razvan lucescuromaniaislanda 

viewscnt
Alte articole
Articole similare