Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu, sincer după ce a pierdut în faţa ultimei clasate. ”Trebuie să recunosc, am evoluat în general prost!”

Răzvan Lucescu, sincer după ce a pierdut în faţa ultimei clasate. ”Trebuie să recunosc, am evoluat în general prost!”

Stranieri

Comentarii

PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0, de echipa Atromitos, ultima clasată, într-un meci din etapa a zecea a campionatului Greciei.

Golurile au fost marcate de Koulouris, fost jucător la PAOK, în minutele 45 şi 68. Alexandru Mitriţă nu a fost inclus în lotul echipei, deoarece fostul jucător din Bănie este accidentat. 

 

Aceasta este a treia înfrângere din actualul sezon pentru PAOK. Echipa lui Lucescu ocupă locul trei în clasament, cu 19 puncte, în timp ce Atromitos este pe 13, cu 6 puncte. Lider în clasament este Olympiakos, cu 26 de puncte.  

La finalul meciul, Răzvan Lucescu a fost sincer şi a declarat că echipa lui a evoluat prost. 

”Este deja un fapt că după vacanţele pentru echipele naţionale facem jocuri proaste şi avem rezultate slabe. Abia apoi ne găsim ritmul, coerenţa”, a declarat Lucescu, potrivit inpaok.com.

Reporter: ”Unde a pierdut meciul PAOK?” 

Răzvan Lucescu: ”Ei au câştigat prin intensitatea şi determinarea de care au dat dovadă. Am jucat într-un ritm lent, nu ne-am mişcat repede, iar ei s-au organizat bine în defensivă. Nu am avut mişcarea pe care o doream între linii. Am fi putut evita greşeala care a dus la 1-0 şi am fi putut egala la pauză, însă n-am reuşit şi trebuie să recunosc: am evoluat în general prost!”

Afla mai multe despre: paok-grecia-răzvan lucescu 

viewscnt
Articole similare