Experiențe împreună.
You are here:

Răzvan Lucescu, surprins într-o vizită privată la şeful unui mare club din străinătate. Gestul surprinzător făcut de antrenorul român

Răzvan Lucescu, surprins într-o vizită privată la şeful unui mare club din străinătate. Gestul surprinzător făcut de antrenorul român

Campionate

Comentarii

Răzvan Lucescu a fost în vizită la şeful unui club foarte mare şi foarte bogat din zona arabă. Presa din Arabia Saudită susţine că Lucescu jr. s-a întâlnit zilele trecute cu Fahad bin Nafil Al Otaibi, preşedintele lui Al Hilal, club de care antrenorul român s-a despărţit la mijlocul lunii februarie.

Liber de contract, Răzvan Lucescu profită de această perioadă pentru a se relaxa. Printre altele, antrenorul în vârstă de 52 de ani a fost zilele trecute într-o vizită în Arabia Saudită.

Răzvan Lucescu i-a făcut o vizită privată şi lui Fahad bin Nafil Al Otaibi, preşedintele lui Al Hilal, unul dintre marile cluburi din zona arabă.

Răzvan Lucescu, în vizită la şeful unui mare club, Al Hilal. Gest surprinzător al antrenorului român

Răzvan Lucescu s-a despărţit de Al Hilal la mijlocul lunii februarie, după o serie de rezultate slabe. Fiul lui Mircea Lucescu a rămas însă în relaţii extraordinare cu cei din conducerea clubului, lucru dovedit zilele trecute.

Site-ul saudileague.com susţine că Răzvan Lucescu a fost zilele trecute într-o vizită privată la Fahad bin Nafil Al Otaibi, preşedintele lui Al Hilal, unul dintre cluburile mari din Asia. Cei doi au avut o întâlnire pur amicală, fără vreo legătură cu vreo funcţie în cadrul clubului Al Hilal.

De altfel, în ciuda faptului că a fost demis de la Al Hilal, Răzvan Lucescu a rămas în relaţii foarte bune cu cei din conducerea clubului. Cei de la saudileague.com notează că Lucescu jr. a declarat că ”perioada petrecută la Al Hilal a fost cea mai frumoasă din cariera de antrenor” şi a rămas ataşat de ”albaştri”.

Ataşamentul faţă de Al Hilal s-a tradus şi printr-un gest surprinzător făcut de Răzvan Lucescu. Presa arabă susţine că antrenorul român a plătit taxa de membru de aur al lui Al Hilal, care se ridică la 100.000 de riali saudiţi, adică aproximativ 22.000 de euro.

De 16 ori campioană a Arabiei Saudite, Al Hilal este una dintre marile echipe din zona arabă. Însă, până la venirea lui Răzvan Lucescu, echipa din Riad nu reuşise să câştige niciodată Liga Campionilor Asiei. Antrenorul român a rămas în istoria lui Al Hilal după ce, în 2019, a reuşit să aducă acest trofeu în vitrina clubului.

viewscnt
Articole similare
Prima imagine cu Larisa Iordache pe patul de spital. Mesajul trist al gimnastei: "Stiu ca...