Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu ţine pumnii Rapidului în lupta pentru promovare: "Îmi doresc din toată inima! Fotbalul româesc are nevoie"

Răzvan Lucescu ţine pumnii Rapidului în lupta pentru promovare: "Îmi doresc din toată inima! Fotbalul româesc are nevoie"

Rapid

Comentarii

Răzvan Lucescu (50 de ani) ţine pumnii Rapidului să ajungă din nou în Liga 1. Fostul antrenor din Giuleşti a spus că îşi doreşte din tot sufletul ca formaţia alb-vişinie va promova şi va juca din nou pe prima scenă a fotbalului românesc.

Lucescu junior este una dintre legedendele Rapidului din ultimii 15 ani şi vrea să-şi vadă fosta echipă din nou în Liga 1. Antrenorul lui Al Hilal e de părere că fotbalul românesc are nevoie de toate echipele mari, de tradiţie, înapoi pe prima scenă.

"Fotbalul românesc are nevoie de Rapid pe prima scenă. Îmi doresc din toată inima. Avem nevoie să creştem, avem nevoie ca acest campionat să se întărească şi se poate întări cu echipe importante, cu emulaţie, cu suporteri, cu oameni care să atragă sponsori şi aşa mai departe. Rapid este o echipă care ar putea să facă asta. Avem nevoie de un Rapid în prima ligă, avem nevoie de un Dinamo puternic, avem nevoie de Steaua puternică şi altfel organizată şi fără toate scandalurile care sunt  în fotbalul nostru", a spus Răzvan Lucescu.

Rapid a ratat promovarea în Liga 1 în sezonul trecut şi acum luptă din nou cu şanse pentru a-şi vedea visul împlinit.

Răzvan Lucescu a câştigat două Cupe ale României cu Rapid, în 2006 şi 2007, şi a dus echipa din Giuleşti până în sfertul UEFAnstastic din 2005, când Rapid şi FCSB au ajuns până în semifinalele Cupei UEFA.

Afla mai multe despre: razvan lucescurapidpromovare 

viewscnt
Articole similare