Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu, un nou meci fenomenal cu Al Hilal. "E fantastic!" Ce l-a bucurat cel mai tare pe antrenor după calificarea în semifinalele Ligii Campionilor Asiei

Răzvan Lucescu, un nou meci fenomenal cu Al Hilal. "E fantastic!" Ce l-a bucurat cel mai tare pe antrenor după calificarea în semifinalele Ligii Campionilor Asiei
Comentarii

Răzvan Lucescu s-a calificat cu Al Hilal în semfinalele Ligii Campionilor Asiei şi e aproape de primul trofeu cu noua echipă.

Răzvan Lucescu a câştiga returul cu Al Ittihad din sferturile Ligii Campionilor Asiei şi e la doi paşi de primul trofeu cu Al Hilal. Performanţa e cu atât mai importantă cu cât echipa lui a revenit după ce a fost condusă. 

"A fost un joc fantastic, iar rezultatul este fantastic. Ne-am calificat.  A fost o victorie pe deplin meritată, chiar dacă am luat gol după primele zece - douăsprezece minute. Firesc, am făcut un pas înapoi. Echipa adversă era mult mai încrezătoare, dar pas cu pas am revenit în joc. Ar fi trebuit să fim în avantaj încă din prima repriză. Repriza a doua am controlat-o total", a declarat Răzvan Lucescu după victoria cu 3-1 în faţa celor de la Al Ittihad. 

Lucescu s-a specializat deja în a întoarce rezultate la Al Hilal. A stat în şapte meciuri pe banca noii echipe, iar în trei dintre ele jucătorii lui au fost conduşi, pentru ca apoi să întoarcă şi să câştige meciul.

De altfel, în proporţie de 75% doar aşa a câştigat Al Hilal meciuri cu Lucescu pe bancă, în condiţiile în care echipa are patru victorii de când a venit antrenorul român. 

Afla mai multe despre: lucescual hilal 

viewscnt
Articole similare