Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu vede cu ochi buni numirea lui Mutu la Craiova: ”Are o experienţă fabuloasă. Are şanse mari să ajungă un antrenor important” | EXCLUSIV

Răzvan Lucescu vede cu ochi buni numirea lui Mutu la Craiova: ”Are o experienţă fabuloasă. Are şanse mari să ajungă un antrenor important” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Răzvan Lucescu, invitat în studioul Telekom Sport, a abordat mai multe subiecte de interes din fotbalul românesc, printre care şi numirea lui Adi Mutu la FC U Craiova.

Adi Mutu s-a despărţit oficial de naţionala U21 şi a semnat cu FC U Craiova. Era clar de o vreme că selecţionerul îşi va părăsi postul, întrucât acesta era interesat să antreneze la nivel de club. Iar la Craiova, Mutu a primit o oportunitate de necrezut pentru un tânăr antrenor.

La trupa familiei Mititelu, ”Briliantul” va dispune de un buget semnificativ de transferuri, putând contura lotul pe propriul plac. Însă, oltenii vor performanţă cu orice preţ, astfel că fiecare pas greşit al lui Mutu va fi judecat la sânge, iar tehnicianul va fi nevoit să presteze pentru a îşi păstra postul.

Răzvan Lucescu vede cu ochi buni numirea lui Mutu la Craiova

Însă, Răzvan Lucescu este optimist pentru fostul său jucător de la naţională. Fostul selecţioner crede că, în ciuda faptului că nu a pregătit multe echipe, Mutu are o experienţă imensă dobândită în cariera de jucător, care îi va fi de nepreţuit în vestiarul din Bănie.

”Sunt foarte curios să îl văd, pentru că e prima lui experienţă adevărată la o echipă de club. A mai avut cu Voluntari, când s-au salvat în play-out. Mutu are o experienţă fabuloasă. El numai din experienţa pe care a avut-o poate să motiveze, să le povestească jucătorilor, să îi încarce, să creeze un grup.

Ştie foarte bine ceea ce s-a întâmplat cu cei mai importanţi jucători ai planetei. Important e să ştie foarte clar care este filosofia lui şi pe această filosofie să construiască ce e de construit pentru a pregăti echipa. Are şanse foarte mari să ajungă un antrenor important”, a declarat Răzvan Lucescu, pentru Telekom Sport.

Până acum, în cariera de antrenor, Mutu a pregătit doar Voluntariul, echipa secundă a Al Wadha şi naţionala U21 a României. ”Briliantul” a însumat doar 18 meciuri la aceste formaţii, dintre care şapte victorii, şase egaluri şi cinci înfrângeri.

Afla mai multe despre: adi mutufc u craiovarăzvan lucesculiga 1mutu craiova 

viewscnt
Articole similare