Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Lucescu vrea un campion european la Al Hilal! Le-a transmis şeicilor prima sa dorinţă pe piaţa transferurilor

Răzvan Lucescu vrea un campion european la Al Hilal! Le-a transmis şeicilor prima sa dorinţă pe piaţa transferurilor

Campionate

Comentarii

Răzvan Lucescu pregăteşte un transfer de răsunet la Al Hilal. Antrenorul român vrea un fotbalist de la PAOK Salonic, grecii pe care i-a antrenat şi cu care a reuşit un event istoric în sezonul trecut.

Lucescu a impresionat la PAOK, iar acum continuă să o facă şi la Al Hilal, în Arabia Saudită. După ce a câştigat Liga Campionilor Asiei şi participat la Mondialul cluburilor, Răzvan pregăteşte acum primul transfer tare. Îl vrea pe portughezul Vieirinha (33 de ani), cu care a lucrat excelent la PAOK. Lusitanul e căpitanul lui PAOK şi a trecut peste o accidentare severă.

Goal Arabia şi site-ul sportcycles din Grecia scriu despre mutarea pe care Răzvan Lucescu vrea să o facă. Vieirinha e unul dintre cei mai importanţi fotbalişti de la PAOK, trupă pentru care a marcat de trei ori şi a livrat o pasă de gol în nouă meciuri din toate competiţiile acestui sezon. Portughezul mai are contract cu PAOK până în vara lui 2020.

Fotbalistul lusitan a mai evoluat pentru PAOK şi între 2008-2009, iar din 2017 a revenit la campioana Greciei, acolo unde are per total 59 de meciuri şi a marcat de nouă ori.

Vieirinha a câştigat Campionatul European alături de naţionala Portugaliei în 2016.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Vierinha, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: razvan lucescutransfervieirinhapaokal hilal 

viewscnt
Articole similare