Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin a fost criticat dur de italieni, după ultimul meci din Serie A, cu Napoli. "Jocul său nu ajută nici atacul, nici apărarea"

Răzvan Marin a fost criticat dur de italieni, după ultimul meci din Serie A, cu Napoli. "Jocul său nu ajută nici atacul, nici apărarea"

Fotbal

Comentarii

Mijlocaşul român al celor de la Cagliari, Răzvan Marin, este din nou ţinta criticilor, după o nouă evoluţie modestă şi o nouă înfrângere în Serie A.

Cagliari a fost spulberată, duminică, pe teren propriu, de Napoli, scor 4-1, şi se îndreaptă către "nisipurile mişcătoare" ce duc în Serie B. La scorul de 1-2, în minutul 65, formaţia lui Eusebio Di Francesco a rămas în inferioritate numerică, iar restul meciului a fost un chin pentru Răzvan Marin şi colegii săi. Au mai încasat două goluri, iar Cagliari a coborât pe locul 15, după opt partide fără victorie în Serie A.

  • Doar Spezia e mai află în postura lui Cagliari, în timp ce Parma şi Bologna au ajuns la câte şase runde fără victorie.

Prestaţia fotbalistului român, Răzvan Marin, a fost notată cu 4.5, în termeni deloc pozitivi de jurnaliştii "CagliariNews": "Mijlocaşul român nu afectează niciodată jocul. Contribuţia sa nu ajută nici defensiva, nici ofensiva. Îi lasă lui Nandez sarcina de a alerga pe toată lungimea şi lăţimea terenului şi nu joacă niciodată o minge verticală pentru a schimba jocul. Progresele din meciurile anterioare au fost şterse".

Aceeaşi notă a primit-o şi fiul lui Diego Simeone, Giovanni, iar nota 4 au primit Gaston Pereiro şi antrenorul Eusebio Di Francesco. Până şi fotbalistul eliminat, grecul Charalampos Lykogiannis, a fost notat cu 5.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare