Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin a fost depăşit! Cel mai valoros român costă 12 milioane de euro şi NU joacă în naţionala lui Contra! Noua ordine din fotbalul românesc

Răzvan Marin a fost depăşit! Cel mai valoros român costă 12 milioane de euro şi NU joacă în naţionala lui Contra! Noua ordine din fotbalul românescgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Prestaţiile din acest sezon au adus modificări ale cotelor de piaţă pentru cei mai importanţi jucători ai României, iar în 2019 avem un nou lider la acest capitol.

Este vorba de tânărul portar Ionuţ Radu (21 de ani), de la Genoa, care a ajuns la o cotă de piaţă de 12 milioane de euro, un salt impresionant în condiţiile în care în iunie 2018, înainte de startul sezonului în curs, portarul valora conform Transfermarkt "doar" 3 milioane de euro.

În mod paradoxal, deşi are cea mai mare cotă de piaţă dintre jucătorii români, Ionuţ Radu nu face parte din lotul selecţionatei "mari" a româniei, fiind în continuare în umbra mult mai experimentaţilor Ciprian Tătăruşanu, Costel Pantilimon sau Florin Niţă.



Totuşi Radu este jucător de bază al naţionalei U21 a României, care se pregăteşte de participarea la Euro 2019 U21, din Italia.



Pe locul 2 în clasament se află Răzvan Marin, jucător de asemenea eligibil pentru naţionala U21, dar care în ultimii ani a devenit o prezenţă constantă la echipa mare a României. 9 milioane de euro valorează Marin conform transfermarkt, şi el în creşte faţă de startul sezonului.



Pe locul 3 se află la egalitate Ştefan Radu (Lazio) şi Florin Andone (Brighton), ambii cotaţi la câte 6 milioane de euro.

Notabilă este şi apariţia în premieră a lui Dennsi Man (FCSB) în TOP 10, pe ultima poziţie, cu o cotă de 3,5 milioane de euro.

Iată cum arată TOP 10 jucători români în acest moment.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: transfermarktcota de piata 

viewscnt
Articole similare