Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin a fost integralist în victoria lui Cagliari la Torino. VIDEO rezumatele zilei de duminică din Serie A

Răzvan Marin a fost integralist în victoria lui Cagliari la Torino. VIDEO rezumatele zilei de duminică din Serie A

Serie A

Comentarii

Duminică, 18 octombrie, s-au jucat cinci meciuri din etapa a patra a campionatului Italian. Toate s-au văzut prin intermediul programelor Telekom Sport.

Bologna - Sassuolo 3-4

Sassuolo şi Vlad Chiricheş sunt senzaţia startului de sezon În Italia. Căpitanul naţionalei a fost titular în meciul jucat de echipa neroverde la Bologna şi a avut un început de meci intens. Palacio a pasat de lângă el pentru golul de 1-0 al gazdelor, marcat de Soriano. Chiricheş i-a pasat apoi lui Berardi, care a egalat. Svanberg şi Orsolini au dus scorul la 3-1 şi se părea că Bologna va câştiga. Ultima jumătate de oră a fost nebună: Djuricic a redus din diferenţă după o combinaţie frumoasă cu Caputo. Internaţionalul italian a înscris şi el, după o gafă incredibilă a lui Palacio,â. Sassuolo a dat lovitura cu autogolul lui Tomiasu. Sassuolo e pe doi în Italia şi a marcat câte patru goluri în ultimele trei etape.

Torino - Cagliari 2-3

Şi celălalt român titular în Serie A, Răzvan Marin, a avut parte de o victorie spectaculoasă în deplasare. Torino a înscris în  poarta lui Cagliari după patru minute de la start, din penaltyul transformat de Beloti. Sarzii au întors rezultatul în doar şapte minute. Joao Pedro şi Simeone au punctat. Beloti a bifat a doua dublă consecutivă în campionat în startul reprizei secunde. Fiul lui Diego Simeone a mai înscris o dată în partea a doua, iar Cagliari a obţinut primul succes din acest campionat.

Roma - Benevento 5-2

Roma şi Benevento au oferit un alt meci spectaculos în Serie A. Echipa lui Pippo Inzaghi a marcat prima pe Olimpico, prin Caprari, un fotbalist crescut de gialorossi. Roma a întors rezultatul până la pauză: Pedro a egalat, iar Dzeko a făcut 2-1. Lapadula a egalat din două încercări pentru echipa nou promovată. Roma a primit şi ea penalty, transformat de Veretout, francezul ajuns la trei goluri stagionale. În final, Dzeko a semnat dopietta, după pasa lui Mihtarian. Scorul final a fost stabilit de Carles Perez, iar romanii au bifat al doilea succes în patru etape.

Spezia - Fiorentina 2-2

Fiorentina a început excelent meciul din deplasare cu Spezia. În minutul 4 era deja 2-0 pentru echipa viola, după reuşitele lui Pezzella şi Biraghi. Nou promovata a revenit în joc în finalul primei reprize, câşd a marcat Verde. Farias a restabilit egalitatea cu un sfert de oră înainte de final.

Udinese - Parma 3-2

Udinese a obţinut prima victorie a sezonului după un alt meci cu goluri multe şi cu răsturnări de situaţie. Hernani a deschis scorul pentru echipa lui Mihăilă cu un şut plasat. Udinese a egalat după doar două minute prin Samir. Gazdele au preluat conducerea în startul părţii secunde, după autogolul lui Iacoponi. Parma a egalat prin Karamoh. Pussetto a avut ultimul cuvânt în meci, cu un şut superb.

Afla mai multe despre: serie a 

viewscnt
Articole similare