Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin a primit vestea momentului! Numele românului este legat de numirea lui Jose Mourinho la Roma! Ce a scris presa din Italia

Răzvan Marin a primit vestea momentului! Numele românului este legat de numirea lui Jose Mourinho la Roma! Ce a scris presa din Italia

Stranieri

Comentarii

Răzvan Marin a avut un sezon bun la Cagliari după ce a scăpat de coşmarul din Olanda.

Italienii sunt decişi să plătească clauza în valoare de 10 milioane de euro lui Ajax pentru a-l transfera definitiv pe român. Jurnaliştii italieni au anunţat că mutarea ar fi condiţionată de un alt transfer. Jose Mourinho a fost numit la Roma şi îşi doreşte să îl aducă la echipă pe Nahitan Nandez, pentru care Cagliari cere 30 de milioane de euro. 

Marin a avut un debut slab în echipa sarzilor, dar s-a impus în a doua jumătate a campionatului, când a fost decisiv pentru echipă. El a marcat în victoria cu Roma şi Parma, aceste meciuri fiind vitale pentru salvarea de la retrogradare. 

Răzvan Marin a jucat 37 de meciuri în acest sezon, a marcat de 3 ori şi a reuşit 6 pase decisive. Cagliarinews24.com scrie ca Mourinho l-ar dori la echipă pe mijlocaşul uruguayan Nahitan Nandez, pentru care Cagliari cere 30 de milioane de euro. Dacă mutarea s-ar face, sarzii i-ar plăti lui Ajax cele 10 milioane pentru transferul lui Marin definitiv în Serie A. De asemenea, Cagliari ar fi decisă să îi prelungească înţelegerea internaţionalului român până în 2024.

Afla mai multe despre: răzvan marin 

viewscnt
Articole similare