Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin a rămas fără antrenor la Standard. Sa Pinto a fost demis dintr-un motiv incredibil, deşi a dus echipa pe locul 2

Răzvan Marin a rămas fără antrenor la Standard. Sa Pinto a fost demis dintr-un motiv incredibil, deşi a dus echipa pe locul 2

Stranieri

Comentarii

Clubul Standard Liege, la care evoluează mijlocaşul Răzvan Marin, şi antrenorul Ricardo Sa Pinto au decis de comun acord încheierea colaborării, a anunţat gruparea belgiană.

În vârstă de 45 de ani, fostul internaţional portughez a preluat vara trecută echipa lui Marin şi a reuşit în acest sezon să câştige Cupa Belgiei, al optulea trofeu din palmaresul lui Standard.

Şi în campionat Standard Liege a avut, după un start mai slab, un parcurs foarte bun în play-off, terminând pe locul al doilea, la trei puncte de campioana FC Burges şi tot la trei puncte de fosta campioană Anderlecht Bruxelles, clasată pe poziţia a treia. În ediţia 2016/2017, Standard terminase pe locul al nouălea, ratând play-off-ul.

Portughezul a surprins duminică, atunci când, după rezultatul de egalitate înregistrat la Charleroi, scor 0-0, care a consfinţit participarea lui Standard în preliminariile viitoarei ediţii a Ligi Campionilor, a anunţat că nu va conduce echipa din Liege sezonul următor.

Presa belgiană scrie că motivul despărţii dintre Standard şi Sa Pinto ar fi caracterul conflictual al portughezului, arătat de-a lungul sezonului, care ar fi iritat pe toată lumea, atât pe adversari, cât şi pe cei din propriul club, aceştia din urmă hotărând să pună capăt colaborării.

Principalul favorit să-l înlocuiască pe Sa Pinto la Liege este Michel Preud'homme.

La rândul său, portughezul ar putea ajunge să pregătească un alt român, potrivit presei, pe portarul Ciprian Tătăruşanu la FC Nantes, care s-a despărţit recent de Claudio Ranieri.

Afla mai multe despre: razvan marinantrenorstandard 

viewscnt
Articole similare