Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin a vorbit în presa din Belgia despre România: "Aveţi o imagine falsă! Dacă mergi la Bucureşti, te îndrăgosteşti repede de oraş"

Răzvan Marin a vorbit în presa din Belgia despre România: "Aveţi o imagine falsă! Dacă mergi la Bucureşti, te îndrăgosteşti repede de oraş"

Stranieri

Comentarii

Lumea "are o imagine falsă despre România", a declarat Răzvan Marin, mijlocaşul echipei Standard Liege, pentru revista belgiană Sport/Foot Magazine.

"Lumea cunoaşte foarte puţin România, are o imagine falsă despre ea. Dacă mergi la Bucureşti, te îndrăgosteşti repede de oraş, fiindcă e foarte frumos, ai tot ce vrei, restaurante, malluri, seri plăcute. Problema e că ne e greu să ne vindem la nivel turistic, când avem muntele, marea etc... Puţine ţări pot spune acelaşi lucru, dar nu ştim cum să facem reclamă", a spus Marin, prezentat de revistă ca fiind "la doar 22 de ani o piesă esenţială a echipei antrenate de Michel Preud'homme".

"Spiritul de luptă o caracterizează pe Standard. Suporterii te iubeşti când faci un tackling, când reuşeşti o fază mai nebună, sunt alături de tine, îţi dau putere. Pentru mine, ei sunt cu adevărat al 12-lea jucător. În Anglia, suporterii merg la teatru. Trebuie să mergi în Grecia sau Turcia ca să vezi asemenea suporteri. Eram nerăbdător să joc contra lui Anderlecht, pentru astfel de meciuri joc fotbal", a mai spus jucătorul român.

 

Afla mai multe despre: razvan marinromaniabucurestioras 

viewscnt
Articole similare