Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin, alegerea perfectă pentru Eddie Howe? Presa din Anglia explică de ce ar fi omul ideal pentru Newcastle

Răzvan Marin, alegerea perfectă pentru Eddie Howe? Presa din Anglia explică de ce ar fi omul ideal pentru Newcastle

Stranieri

Comentarii

Intrat în atenţia lui Newcastle pentru înlocuirea lui Sandro Tonali, suspendat 10 luni pentru implicarea în scandalul fotbalişitlor-pariori din Italia, Răzvan Marin (27 de ani) a ajuns pe radarul presei din Anglia. Britanicii au aflat preţul pe care Newcastle trebuie să-l plătească dacă vrea să-l ia pe mijlocaşul român.

Răzvan Marin e varianta low-cost pentru Newcastle, alternativă pentru înlocuirea lui Sandro Tonali, alături de alte nume importante din fotbalul european. Jurnaliştii englezi susţin că Marin ar fi soluţia la îndemână pentru Eddie Howe, având în vedere raportul calitate-preţ.

Varianta low-cost Răzvan Marin, alegerea perfectă pentru Newcastle? Argumentele presei din Anglia

Presa din Anglia îl aseamănă pe Răzvan Marin cu Tonali ca stil de joc şi susţine că Newcastle l-ar putea aduce pentru "doar" 5 milioane de euro din Italia, unde evoluează la Empoli sub formă de împrumut de la Cagliari. Răzvan Marin ar putea prinde, astfel, o nouă echipă mare, după ce a jucat la Ajax Amsterdam.

Având în vedere perioada relativ scurtă de suspendare a lui Tonali, Newcastle şi-ar putea dori să nu investească la fel de mult precum a făcut-o în Sandro Tonali pentru a-i aduce un înlocuitor pe termen scurt. "Coţofenele" au plătit 70 de milioane de euro lui AC Milan pentru mijlocaşul italian.

Englezii susţin că preţul, dar şi experienţa pe care Răzvan Marin o are în Belgia, Olanda şi Italia l-ar putea determina pe antrenorul Eddie Howe să-l aleagă în detrimentul lui Christian Eriksen, Kalvin Philips sau Mathias Jensen.

"Un nume de pe listă, cu un raport calitate-preţ ok, este Răzvan Marin. Românul joacă în prezent la Empoli, care are opţiune să-l cumpere definitiv. Fotbalistul de 27 de ani are un profil similar cu Tonali, iar Newcastle l-ar putea transfera pentru doar 5 milioane de euro. Experienţa românului i-ar putea face pe cei de la Newcastle să-l aleagă pe el, având în vedere preţul", scriu cei de la thehardtackle.com.

Răzvan Marin a jucat nouă meciuri (615 minute) în toate competiţiile sezonului la Empoli, fără gol sau pasă de gol în cont.

  • 5 - cinci milioane de euro este cota de piaţă a lui Răzvan Marin în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: razvan marinnewcastletransfersandro tonalieddie howe 

viewscnt
Articole similare