Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin, aproape de o bornă fantastică în carieră! O poate atinge la meciul următor, cu campioana AC Milan

Răzvan Marin, aproape de o bornă fantastică în carieră! O poate atinge la meciul următor, cu campioana AC Milan

Stranieri

Comentarii

Internaţionalul român, Răzvan Marin (26 de ani), este la un pas de o bornă impresionantă în carieră, pe care o poate atinge chiar la partida următoare, cu AC Milan.

Răzvan Marin a dovedit că este unul dintre cei mai constanţi şi serioşi jucători români din ultima decadă.

Practic, mijlocaşul central este ultimul fotbalist plecat din campionatul României şi care s-a impus în fotbalul din Vest. Anteriori lui, mai pot fi consideraţi Vlad Chiricheş (Cremonese) şi Ciprian Tătăruşanu (AC Milan).

În prezent, Marin evoluează în Serie A, la Empoli, acolo unde este împrumutat de la Cagliari, după retrogradarea sardinienilor în liga secundă.

În cea mai recentă partidă din campionat pentru echipa de club, internaţionalul român a fost integralist în victoria celor de la Empoli, scor 1-0 în faţa lui Lecce.

Acesta a fost avertizat cu un cartonaş galben în minutele de prelungire. Partida a început cu întărziere după ce a izbucnit un incediu la vestiare.

Victoria cu Lecce a fost meciul cu numărul 99 pentru român în elita fotbalului italian. Ceea ce înseamnă că Răzvan Marin va bifa meciul cu numărul 100 la următoarea partidă, o bornă incredibilă având în vedere valoarea jucătorilor români în campionatele de top din vestul Europei.

Marin poate atinge această bornă chiar la următoarea etapă, în meciul cu nimeni alta decât campioana AC Milan, cea care tocmai a demolat-o pe viitoarea campioană a Italiei, Napoli, chiar pe ”Stadio Diego Armando”.

Meciul AC Milan şi Empoli, de pe San Siro, va avea loc vineri, 7 aprilie, de la ora 22:00.

Referitor la Răzvan Marin, în cele 99 de meciuri jucate în Serie A, cifrele sale ofensive numără cinci goluri şi 14 pase decisive.

De asemenea, dintre totalul partidelor în cauză, 73 le-a bifat în tricoul lui Cagliari, în doar două sezoane, şi alte 26 la Empoli, în decursul acestui sezon.

Cotat în prezent la opt milioane de euro, Răzvan Marin a fost promovat la echipa mare a lui Viitorul (acum Farul) în 2013, iar în ianuarie 2017 a plecat la Standard Liege, pentru aproape cinci milioane de euro.

Parcursul ulterior al carierei lui Marin este următorul: (Standard (ianuarie 2017 - 2019), Ajax (2019-2020), Cagliari (2020-2022) şi Empoli (2022-2023?).

Afla mai multe despre: razvan marinserie aac milan 

viewscnt
Articole similare