Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin, aproape de transferul carierei. Clubul care şi-a trimis reprezentantul în Belgia şi care vrea să ofere 10 milioane de euro

Răzvan Marin, aproape de transferul carierei. Clubul care şi-a trimis reprezentantul în Belgia şi care vrea să ofere 10 milioane de euro

Stranieri

Comentarii

Monchi, directorul sportiv al lui AS Roma, se află în Belgia, pentru a urmări mai mulţi jucători. Printre ei se află şi Răzvan Marin, care a fost dorit şi în vară de AS Roma.

Răzvan Marin este cel mai constant stranier român şi evoluţiile tot mai solide de la Standard Liege îl fac interesant pentru cluburile importante din Occident. Site-ul calciomercato.com scrie că Monchi a plecat ieri spre Bruxelles şi unul dintre jucătorii de care este interesat este Răzvan Marin.

De altfel, mijlocaşul de 22 de ani este urmărit de mai multă vreme de AS Roma, care a vrut să-l transfere şi în vară, dar Standard Liege n-a fost de acord cu cele 7,5 milioane de euro propuse se italieni. Acum, ar fi vorba despre 10 milioane de euro, caz în care clubul belgian ar putea să se răzgândească.

Într-un interviu pentru Telekom Sport, Petre Marin spune că Răzvan ar putea face pasul înspre unul dintre campionatele mari din Europa, dar sunt şanse mici să plece în iarnă: ”Nu ştiu, vom vedea. Mi-aş dori să facă pasul către un campionat puternic, către o echipă importantă a Europei. Din câte cunosc, nu se pune problema în acest moment. Îşi doresc foarte mult să câştige campionatul”.

Răzvan Marin a fost transferat de Standard de la Viitorul în ianuarie 2017, când echipa lui Hagi a primit 2,4 milioane de euro. Uşor-uşor, internaţionalul român s-a impus în primul ”11” şi a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul lui Standard Liege. În acest sezon a avut 24 de apariţii, a marcat un gol şi a reuşit patru assist-uri.

Afla mai multe despre: razvan marinstandard liegeas roma 

viewscnt
Articole similare