Experiențe împreună.
You are here:

Răzvan Marin are un nou antrenor. Cagliari l-a prezentat pe înlocuitorul lui Eusebio Di Francesco

Răzvan Marin are un nou antrenor. Cagliari l-a prezentat pe înlocuitorul lui Eusebio Di Francesco

Serie A

Comentarii

Cagliari a anunţat, luni seară, numirea lui Leonardo Semplici în funcţia de antrenor principal, acesta semnând un contract până la 30 iunie 2022.

UPDATE | Semplici îl înlocuieşte pe Eusebio Di Francesco, demis luni din cauza rezultatelor slabe.

Născut la Florenţa la 18 iulie 1967, Leonardo Semplici a pregătit-o ultima dată pe SPAL, echipă de care s-a despărţit în februarie 2020.


Cagliari, echipa lui Răzvan Marin, a anunţat, luni, pe site-ul său oficial, despărţirea de antrenorul Eusebio Di Francesco, din cauza rezultatelor slabe.

''Cagliari Calcio s-a despărţit de antrenorul principal Eusebio Di Francesco. De asemenea, clubul s-a separat şi de secunzii Francesco Calzona, Stefano Romano şi Giancarlo Marini, de preparatorul fizic Nicandro Vizoco şi de psihologul Gianmaria Palumbo'', se arată în comunicat.

Cagliari nu a mai câştigat în Serie A din 7 noiembrie (2-0 cu Sampdoria) şi a ajuns la o serie impresionantă de 16 meciuri consecutive fără victorie în campionat, dintre care 5 egaluri şi 11 eşecuri.

În ultimele şapte etape, echipa a marcat un singur gol.

În clasament, Cagliari se află pe locul 18, primul sub linia retrogradării, cu 15 puncte, după 23 de etape. Parma este pe 19 (14 puncte), iar FC Crotone e ultima (12 puncte).

viewscnt
Articole similare
Ucidere din culpa in cazul Maradona? "Daca reusim, vor fi bani pentru toti. Trebuie sa...