Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin dă lovitura! Acum are şi varianta Bundesliga! Clubul intrat în cursa pentru românul de 10 milioane de euro

 Răzvan Marin dă lovitura! Acum are şi varianta Bundesliga! Clubul intrat în cursa pentru românul de 10 milioane de euro

Echipa națională

Comentarii

După un sezon excelent la Standard Liege, Răzvan Marin (22 de ani) este jucătorul român cu cea mai mare căutare pe piaţa transferurilor în această vară.

Internaţionalul român e dorit de mai multe echipe din Serie A, iar conform publicaţiei germane Kicker, în cursa pentru semnătura sa a intrat şi Fortuna Dusseldorf, proaspăt promovată în Bundesliga.

Standard Liege s-a calificat în preliminariile Champions League, iar Răzvan Marin a declarat în mai multe rânduri că nu l-ar deranja să rămână în Belgia, în condiţiile în care are şansa să joace în Europa.

Preţul de pornire: 10 milioane de euro

Totuşi, tot mai multe echipe se intereseasă de semnătura sa şi Standard l-ar putea ceda, în cazul unei oferte convenabile. Belgienii cer aproximativ 10 milioane de euro pentru Marin, jucător cumpărat în urmă cu doar un an cu 2,4 milioane de euro, de la Viitorul Constanţa.



Sampdoria, Inter, AS Roma şi Fiorentina sunt formaţiile din Italia interesate de Răzvan Marin, iar în aceste condiţii Dusseldorf ar trebui să vină cu o ofertă cu adevărat specială pentru a fi considerată favorită la semnătura românului.

Afla mai multe despre: razvan marinbundesligatransferfortuna 

viewscnt
Articole similare