Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin despre Chipciu şi Stanciu: "Uit că îmi sunt colegi"

Răzvan Marin despre Chipciu şi Stanciu: "Uit că îmi sunt colegi"
Comentarii

Fotbalistul echipei Standard Liege, Răzvan Marin, a declarat, înaintea meciului de duminică în compania formaţiei Anderlecht, la care evoluează Nicolae Stanciu şi Alexandru Chipciu, că îl surprinde faptul că Stanciu nu este folosit mai mult la gruparea din Bruxelles.

"Chipciu şi Stanciu sunt colegii mei la echipa naţională, dar duminică vom fi adversari. Sunt surprins că Nicolae are probleme, pentru că este un jucător excelent. În primele luni a marcat goluri şi a avut pase de gol. Nu ştiu ce se întâmplă cu el", a spus Marin.

Răzvan Marin speră să fie titular împotriva echipei la care joacă Alexandru Chipciu şi Nicolae Stanciu.

"Am văzut mesajele de susţinere ale suporterilor. Am auzit încurajările lor când am intrat pe teren la meciul cu Lokeren, ceea ce mă bucură. Însă antrenorul este cel care ia decizii şi eu îi respect deciziile. Când am fost introdus în joc, am făcut totul pentru a ajuta echipa să câştige. Sunt mai puternic decât atunci când am venit în Belgia, iarna trecută. Sunt mai agresiv, mai puternic. Îmi plac duelurile. M-am adaptat bine", a precizat Marin. 

Referitor la faptul că fostul antrenor secund al naţionalei României, Rudi Verkempinck, consideră că Răzvan Marin are stilul lui Sven Kums sau pe cel al lui Axel Witsel, fotbalistul român a spus că îl bucură această comparaţie. "Am jucat împotriva lui Kums în preliminariile Ligii Europa, cu FC Viitorul. Este un jucător foarte bun".

Echipele Anderlecht şi Standard Liege se vor întâlni, duminică, la Bruxelles, de la ora 19.00, în etapa a noua a campionatului Belgiei.

Afla mai multe despre: belgiaechipa nationalarazvan marinstandard liegeanderlechtstanciuchipciu 

viewscnt
Articole similare