Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin, final de drum la Standard Liege. Echipa românului a remizat împotriva noii campioane şi încheie campionatul pe podium

Răzvan Marin, final de drum la Standard Liege. Echipa românului a remizat împotriva noii campioane şi încheie campionatul pe podium
Comentarii

Standard Liege, cu mijlocaşul Răzvan Marin integralist, a remizat, duminică, scor 0-0, pe terenul noii campioane a Belgiei, Genk, în ultima etapă de campionat.

În urma acestei remize, Standard Liege încheie campionatul pe locul al treilea, cu 40 de puncte, la 12 lungimi de Genk şi la zece de vicecampioana Club Brugge. Standard va juca în preliminariile Europa League alături de Antwerp. Echipa antrenată de Loţi Boloni a fost învins în ultima etapă pe terenul lui Club Brugge, scor 3-2, şi s-a clasat pe locul al patrulea, cu 39 de puncte.

 

 

Pentru Răzvan Marin, acesta a fost ultimul meci jucat în tricoul formaţiei Standard Liege. Din sezonul viitor, Marin va juca pentru Ajax Amsterdam, club care şi-a asigurat serviciile internaţionalului român în schimbul sumei de 12,5 milioane de euro.

În vârstă de 22 de ani, Răzvan Marin se desparte de Standard Liege după doi ani şi jumătate, timp în care a adunat 103 meciuri, 18 goluri şi 22 de pase decisive. Răzvan Marin a reuşit două dintre aceste goluri chiar în penultima etapă a acestei ediţii de campionat, în succesul cu 2-0 obţinut de Standard Liege, pe teren propriu, contra campioanei en titre Club Brugge, meci în urma căruia Genk a câştigat matematic titlul.

Afla mai multe despre: razvan marin 

viewscnt
Articole similare