Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin i-a rupt două degete lui MM Stoica. Cum s-a întâmplat totul: ”Nu s-a schimbat”

Răzvan Marin i-a rupt două degete lui MM Stoica. Cum s-a întâmplat totul: ”Nu s-a schimbat”

Serie A

Comentarii

Răzvan Marin (25 de ani) este unul dintre liderii actualei generaţii a echipei naţionale.

Răzvan Marin i-a rupt două degete lui MM Stoica. Cum s-a întâmplat totul

Marin evoluează la Cagliari. A oferit recent un interviu, in care a povestit un episod amuzant de când era mic şi mergea cu tatăl său, Petre Marin, la baza Stelei.

Răzvan este stelist de mic. Tatăl său a jucat între 2004 şi 2010 la actuala FCSB, iar dragostea faţă de Ghencea a rămas în familie. 

Marin şi-a adus aminte de momentul când i-a rupt, cu un şut puternic, două degete lui MM Stoica! :)

”Am crescut, practic, în vestiarul echipei 'roş-albastre', generaţia fantastică din 2006, iar el (n.r. Mirel Rădoi) era baza acolo. Spiritul lor şi modul în care se înţelegeau au fost secretele performanţelor de atunci. 

Nu s-a schimbat (n.r. despre Mirel Rădoi) aproape deloc faţă de cum îl ştiu din copilăria mea. Poate mi se pare aşa pentru că şi tata era cu ei, parcă toţi au rămas cam la fel. Ţin minte că mă jucam cu mingea la antrenamentele lor.

I-am dat două degete peste cap lui Meme Stoica, i le-am rupt. Se băgase în poartă şi când am tras un şut...”, a declarat Răzvan Marin, pentru Playsport.

Răzvan Marin are un început foarte bun de sezon şi s-a impus în grupul celor mai importanţi jucători din Serie A.

Potrivit calciocasteddu.it, Răzvan Marin face parte dintr-un grup de jucători care au evoluat în toate partidele din Serie A, din acest sezon. În acest clasament au fost excluşi portarii, care sunt recunoscuţi pentru continuitate.

În ciuda rezultatelor slabe ale echipei, Răzvan Marin şi-a păstrat postul de titular şi a fost integralist în toate cele 7 etape scurse din acest sezon al Serie A.

În cele 7 apariţii în Serie A, Răzvan Marin a avut 3 assist-uri şi evoluţiile sale au fost lăudat aproape după fiecare partidă.

Afla mai multe despre: răzvan marinmm stoica 

viewscnt
Articole similare