Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin, în pericol! Ar putea fi finalul aventurii sale la Ajax. Anunţul făcut în Olanda: "I-a ţinut în viaţă suficient"

Răzvan Marin, în pericol! Ar putea fi finalul aventurii sale la Ajax. Anunţul făcut în Olanda: "I-a ţinut în viaţă suficient"

Stranieri

Comentarii

Răzvan Marin, fotbalist care i-a costat 12.5 milioane de euro pe cei de la Ajax, este în pericol. Presa din Olanda susţine că decizia în privinţa rămânerii românului şi după perioada de transferuri din iarnă este la directorul sportiv al lui Ajax, Marc Overmars, care se va consulta şi cu antrenorul Erik ten Hag.

Răzvan Marin, viitor incert la Ajax

Adus ca înlocuitor al lui Frenkie de Jong, plecat în vară la Barcelona, Răzvan Marin a dezamăgit la echipa din Amsterdam, iar acum se pune problema unei despărţiri de român. Mijlocaşul a primit foarte multe critici în ultimele luni din partea analiştilor olandezi, dar şi din partea oamenilor de fotbal, iar perioada din iarnă va fi decisivă. 

Presa din Olanda a aflat despre discuţiile care se poartă în birourile conducerii clubului Ajax, iar situaţia nu este deloc una bună pentru internaţionalul român.

"Ajax şi-ar putea trimite departe cele mai scumpe transferuri făcute în vară, după doar câteva luni. Marc Overmars şi Erik ten Hag sunt nevoiţi să decidă care sunt jucătorii care vor întări lotul. În plus, vor fi nevoiţi să ia o decizie în privinţa lui Marin.

Dacă sunt 'găuri' la mijlocul terenului, atunci Ekkelenkamp şi Gravenberch se pot descurca mai bine decât Răzvan Marin şi Edson Alvarez. Ten Hag i-a ţinut în viaţă suficient pe Marin (12.5 milioane de euro) şi Alvarez (15 milioane de euro)", a fost concluzia dură a publicaţiei batave De Telegraaf.   

Răzvan Marin nu şi-a câştigat locul de titular la Ajax în acest sezon. Din iulie şi până acum a jucat doar în 10 meciuri de campionat şi a mai prins 116 minute în grupele Champions League. 

Afla mai multe despre: razvan marinajaxrazvan marin transfer 

viewscnt
Articole similare