Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin în tabăra selecţionerului: ”A adus agresivitate în joc, dar chiar nu ştiu ce s-a întâmplat” Regretă plecarea lui Contra

Răzvan Marin în tabăra selecţionerului: ”A adus agresivitate în joc, dar chiar nu ştiu ce s-a întâmplat” Regretă plecarea lui Contra

Echipa națională

Comentarii

Răzvan Marin a vorbit după meciul cu Spania despre plecarea selecţionerului Cosmin Contra şi despre partida contra ibericilor.

”Suntem supăraţi cu toţii, suntem dezamăgiţi, pentru că înaintea acestor meciuri aveam aşteptări mari. Până la urmă, depindea numai de noi. Din păcate, au fost două prestaţii slabe din partea noastră, până la urmă nu avem ce să facem, mergem înainte. Trebuie să ridicăm capul, trebuie să ne concentrăm pentru meciurile din martie, pentru că până la urmă mai avem o şansă să ne calificăm şi n-avem încotro” a mărturisit Răzvan Marin după înfrângerea în faţa Spaniei.

Cosmin Contra a decis să folosească mai mulţi jucători tineri în duelul cu Spania: ”Bineînţeles că nu mă aşteptam, nu mi-am dat seama de la antrenamente cine va juca şi cine nu. Aşa a decis dânsul, mă bucur că am reuşit să fim cât mai mulţi pe teren şi cred că uşor-uşor o să apară din ce în ce mai mulţi şi până la urmă tot noi trebuie s-o scoatem la capăt”

Surprins de plecarea lui Cosmin Contra

Răzvan Marin s-a declarat surprins de plecarea lui Cosmin Contra şi a lăudat detaliile pozitive pe care selecţionerul le-a imprimat echipei naţionale: ”Cred că ce v-a spus şi vouă ne-a spus şi nouă în vestiar şi aia a fost. Da, m-a surprins pentru că până la urmă mai erau aceste două meciuri în martie, se putea întâmpla orice, dar e decizia dânsului. Nu sunt în măsură să vorbesc despre aceste lucruri” a subliniat Răzvan Marin. ”Când domnul Contra a venit, a adus această agresivitate, chestii de genul acesta, dar chiar nu ştiu ce s-a întâmplat. A fost probabil şi dezamăgirea foarte mare după meciul cu Suedia şi aia a fost” a mai declarat Marin. 

Afla mai multe despre: răzvan marincosmin contra 

viewscnt
Articole similare