Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin, lăudat în presa din Italia după victoria lui Cagliari: "Foarte bun"

Răzvan Marin, lăudat în presa din Italia după victoria lui Cagliari: "Foarte bun"

Serie A

Comentarii

Răzvan Marin a fost titular la Cagliari în victoria, 4-2, împotriva celor de la Crotone, echipă la care este legitimat Denis Drăguş. După meci, internaţionalul român a fost lăudat în presa din "cizmă".

"Aceasta a fost cheia (n.r - victoriei lui Cagliari): cei doi mijlocaşi, Marin (foarte bun) şi Rog, care au oferit echilibru echipei, iar când mingea a ajuns la brazilian (n.r - Joao Pedro), acesta a produs panică în defensiva adversă, mai ales că lângă erau Nandez şi Sottil, care au o viteză foarte bună.

Crotone a depins de Cigarini (n.r - mijlocaşul oaspeţilor eliminat în minutul 48), care a plecat de la Cagliari, la finalul contractului, după ce a fost tratat urât de Zenga, însă românul Marin, care i-a luat locul, nu a arătat rău deloc, a avut ritm şi a filtrat bine jocul", au scris italienii de la Gazzetta Dello Sport.

Răzvan Marin, titular în victoria celor de la Cagliari, acasă, cu Crotone

Oaspeţii au condus cu 1-0, prin golul marcat de Junior Messias, în minutul 21. Pentru Crotone a înscris şi Molina, în minutul 43. Golurile învingătorilor au fost marcate de Lykogiannis ’25, Simeone ’35, Sottil ’45 şi Pedro ’84. La oaspeţi, nu a putut fi folosit Denis Drăguş, fotbalist depistat pozitiv cu COVID-19, ce se află în izolare.

 

În minutul 48, de la Crotone a fost eliminat Lica Cigarini. Răzvan Marin a jucat până în minutul 88. El a primit un cartonaş galben în minutul 32.

Afla mai multe despre: razvan marincagliari 

viewscnt
Articole similare